reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
jak beta spada to ok, ale 4 tydz to na pusty pecherzyk za wczesnie. A robilas w jednym labo?
Mi się też tak wydaje że diagnoza w 4tym może tylko dotyczyć jednej kwestii, czy ciąża jest umiejscowiona prawidłowo w macicy. I po za tym nic. Dlatego są wskazania do 1 usg w 6 lub 7 tyg najwcześniej.
Jeśli beta spadła to już co innego, ale też bym powtórzyła na wszelki wypadek.
Tu na forum jedna dziewczyna opowiedziała historię jak mając skierowanie na łyżeczkowanie, coś ja Tknęło i nie poszła do szpilata. Odczekala parę dni i pojechała do innego gina. Ciąża była żywa, zakończyła się narodzinami zdrowego dziecka.
Kurcze lekarze to tylko ludzie a zle diagnozy trzeba weryfikować...
Trzymaj się Kiwaczek... bardzo bardzo jestem z tobą i łudze się że może to jednak była pomyłka z tą beta................

Polecam Nord test. Tanie, czułe 10, i mi nigdy nie wykazały cienia-cienia gdy ciąży nie było. Gdy zaszłam w ciąże to kreska aż raziła po oczach i pokazała się w kilka sekund (tylko ze moja beta wtedy wynosiła 1240). Ale gdy w ciąży brak co moim zdaniem najważniejsze zawsze biel.

Ale w aptece pewnie nie dostane

@kiwaczka89 moze zbyt wczesna ciaza zeby widziec czy pusty czy nie. Ale skoro bata spadla.. wspolczuje i tule mocno :*
Myslalam ze choc jednej sie udalo w tym mcu.
trzymam kciuki. Lepiej zebys oczyscila sie sama niz zabieg bo po samoistnym mozna od razu sie starac a nie czekac.

dziewczyny ktore testowaly 5dni przed @ ale wy macie nerwy:-D ja po negatywie sie zalamuje ale nie robie wczesniej niz dzien przed @ bo mysle ze to zbyt szybko na takie testy.po co sie zalamywac i stresowac.
Trzymam kviuki bo te negatywy nic nie znacza ;);)

Hehe ja to jestem niecierpliwa i musiałam zrobić hehe ale oczywiście biel biel i jeszcze raz biel. Ale w sumie sie nie nastawiam bo badałam sobie przed chwilą szyjkę macicy i mam twarda i nisko wiec to jasny dowód ze zaraz przyjdzie wstręciucha [emoji35][emoji35]

reklama
Do góry