reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Myślicie,ze to już?

Załączniki

• CCE017F7-4EED-43BF-8FEA-3096E5894F16.jpeg
    CCE017F7-4EED-43BF-8FEA-3096E5894F16.jpeg
    620 KB · Wyświetleń: 88
@kiwaczka89 moze zbyt wczesna ciaza zeby widziec czy pusty czy nie. Ale skoro bata spadla.. wspolczuje i tule mocno :*
Myslalam ze choc jednej sie udalo w tym mcu.
trzymam kciuki. Lepiej zebys oczyscila sie sama niz zabieg bo po samoistnym mozna od razu sie starac a nie czekac.

dziewczyny ktore testowaly 5dni przed @ ale wy macie nerwy:-D ja po negatywie sie zalamuje ale nie robie wczesniej niz dzien przed @ bo mysle ze to zbyt szybko na takie testy.po co sie zalamywac i stresowac.
Trzymam kviuki bo te negatywy nic nie znacza ;);)
Hahahha taa nerwy....
Ja niedlugo jade po zapasy :D Jutro testowanko od nowa.
Cyce dalej nie bolą , placzliwa jestem okropnie...zobaczymy

Dzisiaj na tescie mignela mi drucha krecha ale tylko na sekunde.
Ktore testy lepsze z rosmanna? Te z dzidziolkiem plytkowe czy te na ktore sie sika?

Dzisiaj na tescie mignela mi drucha krecha ale tylko na sekunde.
Ktore testy lepsze z rosmanna? Te z dzidziolkiem plytkowe czy te na ktore sie sika?

Polecam Nord test. Tanie, czułe 10, i mi nigdy nie wykazały cienia-cienia gdy ciąży nie było. Gdy zaszłam w ciąże to kreska aż raziła po oczach i pokazała się w kilka sekund (tylko ze moja beta wtedy wynosiła 1240). Ale gdy w ciąży brak co moim zdaniem najważniejsze zawsze biel.

reklama
Do góry