reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Myślicie,ze to już?

Załączniki

• CCE017F7-4EED-43BF-8FEA-3096E5894F16.jpeg
    CCE017F7-4EED-43BF-8FEA-3096E5894F16.jpeg
    620 KB · Wyświetleń: 91
@kiwaczka89 moze zbyt wczesna ciaza zeby widziec czy pusty czy nie. Ale skoro bata spadla.. wspolczuje i tule mocno :*
Myslalam ze choc jednej sie udalo w tym mcu.
trzymam kciuki. Lepiej zebys oczyscila sie sama niz zabieg bo po samoistnym mozna od razu sie starac a nie czekac.

dziewczyny ktore testowaly 5dni przed @ ale wy macie nerwy:-D ja po negatywie sie zalamuje ale nie robie wczesniej niz dzien przed @ bo mysle ze to zbyt szybko na takie testy.po co sie zalamywac i stresowac.
Trzymam kviuki bo te negatywy nic nie znacza ;);)
Hahahha taa nerwy....
Ja niedlugo jade po zapasy :D Jutro testowanko od nowa.
Cyce dalej nie bolą , placzliwa jestem okropnie...zobaczymy

Dzisiaj na tescie mignela mi drucha krecha ale tylko na sekunde.
Ktore testy lepsze z rosmanna? Te z dzidziolkiem plytkowe czy te na ktore sie sika?

Dzisiaj na tescie mignela mi drucha krecha ale tylko na sekunde.
Ktore testy lepsze z rosmanna? Te z dzidziolkiem plytkowe czy te na ktore sie sika?

Polecam Nord test. Tanie, czułe 10, i mi nigdy nie wykazały cienia-cienia gdy ciąży nie było. Gdy zaszłam w ciąże to kreska aż raziła po oczach i pokazała się w kilka sekund (tylko ze moja beta wtedy wynosiła 1240). Ale gdy w ciąży brak co moim zdaniem najważniejsze zawsze biel.

reklama
Do góry