reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Mnie też w tym cyklu nie bolą piersi od wczoraj coś może coś w nich ćmi ,a zazwyczaj dotknąć się nie mogę . Ja robiłam test tydzień po stosunku u beta wyszła 2,3 wiec pewnie za wcześnie na testowanie
Właśnie u mnie tydzien , czasem nawet wcześniej przed @ bola cale piersi i to dosyc wyraznie.
Teraz urosly ale bola mnie same konce sutkow

reklama
2-3 dni , ale owulacja mi się przesunęła i była 18-19 dnia cyklu sądząc po śluzie bo testów owulacyjnych nie robiłam. Stwierdziłam , że poczekam do końca przyszłego tygodnia i najwyżej w piątek zrobię test jak @ się nie pojawi
Oo to owulke mialysmy w tych samych dniach. @ wypada mi na przyszly piatek.
Ale kusi mnie zeby zrobic wlasnie przez te inne objawy co zawsze po owulce

Dziewczyny, nic nie piszę, ale podczytuję Was cały czas :) Gratuluję tym, którym się udało. U nas 7 miesiąc starań, a za tydzień spodziewana @.

reklama
Do góry