Jadwiga1920
Fanka BB :)
Normalnie zawsze coś wymyślę. Godzina 1:15 a ja skończyłam robić gołąbki. Teraz pora spać. Spokojnej nocy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
helo pamietam Cie, oby to byla ciaza Kochana, zycze tego!Hej dziewczyny.
Podczytuje Was od jakiegoś czasu ale nie myślałam że do Was zagadam
Też jak Wy staram się o dziecko.
Miesiąc temu byłam u gina żeby sprawdzić czy wszystko ok i jest ok , kazał działać.
Jesteśmy już po którymś cyklu staran - nieudanym.
Jestem aktualnie w.23dc, cykle 32.
Test owulacyjny pozytywny w piatek.
Wczoraj w nocy mialam okropny bol w okolicy lewego jajnika. Nie chce się nakrecac ale czuje się inaczej. Do tego zawsze tydzien, ciut dluzej przed @ mam bardzo obolale piersi a od wczoraj bolą mnie same sutki gdzie nigdy tak nie mialam.
Czy to mogą być jakieś znaki?
Wiem, ppytania jak do bravo ale taki "urok" kobiet starających się...
To znaczy że wyniki mam w normie i mąż nasienie nadające się do zapłodnienia(badane 3 lata temu było średnie zaczął brać fertilmen plus i miał badane w kwietniu br i się poprawiło) Endo co cykl ok 11mm lekarz mówi że ładne, śluz zawsze miałam marny więc od marca biorę olej z wiesiołka i mi się bardzo poprawił teraz czuję że mam[emoji16] po clo ładne pęcherzyki sprawdzane monitoringiem i przeważnie pękały, naturalne nie zawsze były sprawdzane ale pęcherzyki też miałam ok.
A napisałam że wyniki niby ok bo są ok i nie mogę sobie wytłumaczyć czemu jednak nigdy nie zaskoczyło skoro wyniki w normie. Ale jak pytałam lekarza to powiedział że ok 35% niepłodności jest niewiadomego pochodzenia że nie poznano jeszcze przyczyny.[emoji848]
Rozumiem, ze męża nasienie się na tyle poprawiło, ze jest już w normie? Myśle ze dobrze, ze zdecydowaliście się na iui...Trzymam mocno kciuki :*