reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Tak lekarz mówi że nie jest jakieś super najlepsze ale dobre[emoji846] niedziekuje stresuje się trochę tym czekaniem jeszcze tyle dni przede mną[emoji14]

A nie dostałaś wyników do ręki ?

Bo może jest mało szybkich plemników? To wtedy kawa godzinę przed stosunkiem przyspiesza chłopaków ;)

Jeśli by była za duża lepkość....to pomaga Acc

Gdy jest ich za mało to wiadomo witaminki :)

Pisemne mi nie były potrzebne bo byłam przy odwirowaniu i oglądałam pod mikroskopem i ruchliwe były i sporo a jak wiadomo jeden wystarczy[emoji854][emoji846] kawka była więc na rezultaty trzeba zaczekać upłynnienie w porządku a witaminki brane od dawna.
A nie dostałaś wyników do ręki ?

Bo może jest mało szybkich plemników? To wtedy kawa godzinę przed stosunkiem przyspiesza chłopaków ;)

Jeśli by była za duża lepkość....to pomaga Acc

Gdy jest ich za mało to wiadomo witaminki :)

Kurcze laski dostane chyba jakiegos swira.
Czekam az zaczna mnie bolec cale piersi jak zawsze przed.@ i nic,miałabym przynajmniej jasną sytuację, nie musiałabym testować.
Do tego od wczoraj mam poranne biegunki.
Myslicie ze tydzień po stosunku wyjdzie juz cos na becie?

Kurcze laski dostane chyba jakiegos swira.
Czekam az zaczna mnie bolec cale piersi jak zawsze przed.@ i nic,miałabym przynajmniej jasną sytuację, nie musiałabym testować.
Do tego od wczoraj mam poranne biegunki.
Myslicie ze tydzień po stosunku wyjdzie juz cos na becie?
Mnie też w tym cyklu nie bolą piersi od wczoraj coś może coś w nich ćmi ,a zazwyczaj dotknąć się nie mogę . Ja robiłam test tydzień po stosunku u beta wyszła 2,3 wiec pewnie za wcześnie na testowanie

reklama
Do góry