Jadwiga1920
Fanka BB :)
Kochane testy owulacyjne zaczyna się robić zaraz po @? Bo jestem stara ale zielona w tym temacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli z tydzien przed @ mialas juz oznaki, tak?Oznaki to tak na prawdę z tydzień temu + przed zrobieniem jeszcze testu miałam wysoko szyjkę co u mnie było dziwne bo zawsze po owulacji mi się obnizala na @
A zawsze miałaś takie delikatne czy od razu krew
Zalezy jak dlugie masz cykle.Kochane testy owulacyjne zaczyna się robić zaraz po @? Bo jestem stara ale zielona w tym temacie
Dzisiaj mam 4dc. Zazwyczaj cykle 28-29 dni. Czyli tak ok 13-14dc mogę zacząć?Zalezy jak dlugie masz cykle.
Najlepiej przed.połowa cyklu
Zaczelabym nawet wcześniej.Dzisiaj mam 4dc. Zazwyczaj cykle 28-29 dni. Czyli tak ok 13-14dc mogę zacząć?
ZACZNIJ OD 9-10DC AZ DO UZYSKANIA POZYTYWNEGO WYNIKU.Dzisiaj mam 4dc. Zazwyczaj cykle 28-29 dni. Czyli tak ok 13-14dc mogę zacząć?
No tak około 5 dni-tydzien. A test pozytywny mi wyszedł 3 dni przed @Czyli z tydzien przed @ mialas juz oznaki, tak?
No życzę Ci tego, naprawdę. Znasz swoje ciało najlepiej więc jeśli czujesz że To To, to trzymam kciuki...Jajniki na owu bola mnie inaczej. To byl ciut silniejszy i dłuższy bol.
Nie wiem dlaczego ale przez chwilę mialam wrazenie ze to TO.
Jak tu wytrzymac przynamniej tydzien....