reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Chyba mi się okres zaczyna ,[emoji24] bo takie delikatne plamienia mam ...
To przykro... Myślałam dziś o Tobie, że powrocisz z dobrą wiadomością
@ przyszła idealnie na czas. Teraz co, kolejne pół roku czekania aż będę miała owulację? Mam dosyć. Powodzenia, dziewczyny.
Oby owu przyszła za 2 tyg. Za 6 mcy, nie nie nie.
Przytulam

reklama
Hej dziewczyny.
Podczytuje Was od jakiegoś czasu ale nie myślałam że do Was zagadam :)
Też jak Wy staram się o dziecko.
Miesiąc temu byłam u gina żeby sprawdzić czy wszystko ok i jest ok , kazał działać.
Jesteśmy już po którymś cyklu staran - nieudanym.
Jestem aktualnie w.23dc, cykle 32.
Test owulacyjny pozytywny w piatek.
Wczoraj w nocy mialam okropny bol w okolicy lewego jajnika. Nie chce się nakrecac ale czuje się inaczej. Do tego zawsze tydzien, ciut dluzej przed @ mam bardzo obolale piersi a od wczoraj bolą mnie same sutki gdzie nigdy tak nie mialam.
Czy to mogą być jakieś znaki?
Wiem, ppytania jak do bravo ale taki "urok" kobiet starających się...

Hej dziewczyny.
Podczytuje Was od jakiegoś czasu ale nie myślałam że do Was zagadam :)
Też jak Wy staram się o dziecko.
Miesiąc temu byłam u gina żeby sprawdzić czy wszystko ok i jest ok , kazał działać.
Jesteśmy już po którymś cyklu staran - nieudanym.
Jestem aktualnie w.23dc, cykle 32.
Test owulacyjny pozytywny w piatek.
Wczoraj w nocy mialam okropny bol w okolicy lewego jajnika. Nie chce się nakrecac ale czuje się inaczej. Do tego zawsze tydzien, ciut dluzej przed @ mam bardzo obolale piersi a od wczoraj bolą mnie same sutki gdzie nigdy tak nie mialam.
Czy to mogą być jakieś znaki?
Wiem, ppytania jak do bravo ale taki "urok" kobiet starających się...
Witaj.
Nie ma głupich pytań.
U mnie wyraźny ból / kłucie jajnika to owu. W czasie ciąży ciągnie podbrzusze, rozpycha się, to było zupełnie inne uczucie i centralnie na środku, ani z lewej ani z prawej.
Masz jeszcze 9 dni do @ więc trudno coś odczuwać na takim etapie. Myśl pozytywnie i będzie dobrze :D

Myślisz że jeszcze czerwcowe czy już może lipcowe? Ja miałam w 2017 r ostatni okres 2 października i termin miałam na 9 lipca 2018.
No to takie czerwcowe/lipcowe. Zależy kiedy okres
Kasiu a Ty jak się czujesz? Pewnie jeszcze przed usg?
Miałam dziś USG. Ale tylko mała kropeczka byla więc karty ciąży jeszcze mi nie zakładali. Oficjalnie 4t5d, termin na 20.06.2020. Idę znów za tydzień w piątek może już coś będzie konkretnego widac. Czuje się tak sobie, bo piersi bardzo bolą i męczą mnie mdłości, apetytu za bardzo nie mam ale za to radość z tego że jestem w ciąży wszystko wynagradza :)

Witaj.
Nie ma głupich pytań.
U mnie wyraźny ból / kłucie jajnika to owu. W czasie ciąży ciągnie podbrzusze, rozpycha się, to było zupełnie inne uczucie i centralnie na środku, ani z lewej ani z prawej.
Masz jeszcze 9 dni do @ więc trudno coś odczuwać na takim etapie. Myśl pozytywnie i będzie dobrze :D
Jajniki na owu bola mnie inaczej. To byl ciut silniejszy i dłuższy bol.
Nie wiem dlaczego ale przez chwilę mialam wrazenie ze to TO.
Jak tu wytrzymac przynamniej tydzien....

No to takie czerwcowe/lipcowe. Zależy kiedy okres

Miałam dziś USG. Ale tylko mała kropeczka byla więc karty ciąży jeszcze mi nie zakładali. Oficjalnie 4t5d, termin na 20.06.2020. Idę znów za tydzień w piątek może już coś będzie konkretnego widac. Czuje się tak sobie, bo piersi bardzo bolą i męczą mnie mdłości, apetytu za bardzo nie mam ale za to radość z tego że jestem w ciąży wszystko wynagradza :)
Gratulacje :)
Kiedy zaczelas czuc pierwsze oznaki?

Z życzeniami powodzenia:)

Załączniki

• 15712168132837792987093745858768.jpg
    15712168132837792987093745858768.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 52
reklama
@ przyszła idealnie na czas. Teraz co, kolejne pół roku czekania aż będę miała owulację? Mam dosyć. Powodzenia, dziewczyny.

Freja moja siostra wcale nie miała przez 1.5 roku owulacji. Zapisała się do dobrego specjalisty zrobila badania zaczeka brać leki i wierz czy nie za pierwszym cyklem jej się udało - nie poddawaj się [emoji1307] trzymam kciuki za owulacje w następnym cyklu

Do góry