Jadwiga1920
Fanka BB :)
Dziękuję za odpowiedzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz miałam ale więcej i najpierw taki brązowy... na razie ustało... A jeszcze 4 dni do okresu. W sumie to zauważyłam takie jasno czerwone kropki w śluzie
To może to nie jest @... Oby!Wiesz miałam ale więcej i najpierw taki brązowy... na razie ustało... A jeszcze 4 dni do okresu. W sumie to zauważyłam takie jasno czerwone kropki w śluzie
To zależy od tego jakie masz cykle i ile dni trwają. Powinnaś zacząć ok 4 dni przed spodziewana owu, ale jeśli masz różnej długości cykle to najlepiej zacząć zaraz po@ i nie przegapićKochane testy owulacyjne zaczyna się robić zaraz po @? Bo jestem stara ale zielona w tym temacie
Matko i córko [emoji57] dobra jutro zrobię może test rano?
byłam na becie- czekam na wyniki@kiwaczka89 i co byłaś na becie albo może powtórzyłam test rano?
byłam na becie- czekam na wyniki
A jakie objawy mialas? Bo podczytuje ale nie kojarzeNo tak około 5 dni-tydzien. A test pozytywny mi wyszedł 3 dni przed @
To czekam z Tobą a kiedy mają być?byłam na becie- czekam na wyniki