reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej dziewczyny.
Podczytuje Was od jakiegoś czasu ale nie myślałam że do Was zagadam :)
Też jak Wy staram się o dziecko.
Miesiąc temu byłam u gina żeby sprawdzić czy wszystko ok i jest ok , kazał działać.
Jesteśmy już po którymś cyklu staran - nieudanym.
Jestem aktualnie w.23dc, cykle 32.
Test owulacyjny pozytywny w piatek.
Wczoraj w nocy mialam okropny bol w okolicy lewego jajnika. Nie chce się nakrecac ale czuje się inaczej. Do tego zawsze tydzien, ciut dluzej przed @ mam bardzo obolale piersi a od wczoraj bolą mnie same sutki gdzie nigdy tak nie mialam.
Czy to mogą być jakieś znaki?
Wiem, ppytania jak do bravo ale taki "urok" kobiet starających się...
Nie chciałabym robić Ci złudnych nadziei ale ja miałam takie objawy jak piszesz jak zaszlam w ciążę z synkiem więc może intuicja Cię jednak nie myli i to TO :) na razie pozostaje Ci uzbroić się w cierpliwość ;) ja trzymam kciuki :)

reklama
Nie chciałabym robić Ci złudnych nadziei ale ja miałam takie objawy jak piszesz jak zaszlam w ciążę z synkiem więc może intuicja Cię jednak nie myli i to TO :) na razie pozostaje Ci uzbroić się w cierpliwość ;) ja trzymam kciuki :)
Dzięki za odpowiedź.
Ja też nie chce się nakrecac ale chyba się nie da z takimi innymi objawami niż zwykle co miesiac.
Na dodatek od wczoraj boli mnie gardło,.mam jakieś dziwne uczucie goraca na twarzy, temperatura oczywiście podwyższona no i dziwnie nabrzmiala,opuchnięta czuje się tam na dole....
Omg. Kiedy najwcześniej beta? :D

Dzięki za odpowiedź.
Ja też nie chce się nakrecac ale chyba się nie da z takimi innymi objawami niż zwykle co miesiac.
Na dodatek od wczoraj boli mnie gardło,.mam jakieś dziwne uczucie goraca na twarzy, temperatura oczywiście podwyższona no i dziwnie nabrzmiala,opuchnięta czuje się tam na dole....
Omg. Kiedy najwcześniej beta? :D
Ja bym już zrobiła :D po co czekać.

reklama
Mam wyniki z bety hcg- według nich jestem w 3-4 tygodniu ciąży!! [emoji4] ale mam za to niski progesteron bo wynik mi wyszedł 8,18 a norma jest 11-44ng/ml. Mam w domu luteine dopochwową także dzisiaj już zaaplikuje :)
Gratulacje! [emoji182][emoji182][emoji182]
A jaki wynik bety ?

Progesteron zaaplikuj [emoji4] w ciąży brałam 2 tabletki po 100mg

Do góry