kasieczna
Fanka BB :)
Po cichutku gratuluję!!! Rób betę i zapraszam na czerwcowe mamy co?Tknęło mnie i zrobiłam test ciążowy... Dwie kreseczki [emoji7][emoji176]Zobacz załącznik 1034153
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po cichutku gratuluję!!! Rób betę i zapraszam na czerwcowe mamy co?Tknęło mnie i zrobiłam test ciążowy... Dwie kreseczki [emoji7][emoji176]Zobacz załącznik 1034153
To już tyle czasu minęło, ale pędziTak, byłam 1.5 tyg temu na becie (czyli przed spodziewanym okresem) ale wynik był negatywny. Jutro chce iść znowu na bete i zobaczymy co wynik tym razem pokaże. dodatkowo jeżeli beta będzie ciążowa to po pracy pędzę do rodzinnego z wynikami tarczycy. Do endo zapisy na styczen 2020.....
Wg kalendarzyka w sobote/niedziele miałam dostać okresTo już tyle czasu minęło, ale pędzi
A ile jesteś po terminie @?
Kochane help! 24 dc, 9 dzień na dupku. Co myślicie? Zobacz załącznik 1034248
Lepszego zdjecia mój aparat nie zrobi [emoji35][emoji22] na żywo jest widoczna różowa kreseczkaZobacz załącznik 1034201
Ja już jestem zmieszana chociaż jest szansa, ze coś się pojawiło. A mój mąż w pracy myślicie, ze jutro jeszcze można?Jak dla mnie pozytyw jak nic [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji1307][emoji1303][emoji1320]
Pozytyw! W ciągu 24h najlepiej zadziałać. Najlepiej rano jeśli zdjęcie jest z teraz.Kochane help! 24 dc, 9 dzień na dupku. Co myślicie? Zobacz załącznik 1034248
Tknęło mnie i zrobiłam test ciążowy... Dwie kreseczki [emoji7][emoji176]Zobacz załącznik 1034153