Daraa_94
Fanka BB :)
Tylko zastanawia mnie fakt, ze biorę dupka a podobno on blokuje owulacje..No pozytyw bez sprzecznie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko zastanawia mnie fakt, ze biorę dupka a podobno on blokuje owulacje..No pozytyw bez sprzecznie.
No jasne, wg niektórych źródeł wieksza szansa jest po owu niż przed.poza tym owu po pozytywnym teście jest od 12 do 36h a komórka żyje jeszcze max przez dobę .Ja już jestem zmieszana chociaż jest szansa, ze coś się pojawiło. A mój mąż w pracy myślicie, ze jutro jeszcze można?
Hm.... nigdy nie stosowałam takich leków, ale wiem, że wszystko jest możliweTylko zastanawia mnie fakt, ze biorę dupka a podobno on blokuje owulacje..
Oby nareszcie się coś zadziało.. Po cichu w to wierzę.No jasne, wg niektórych źródeł wieksza szansa jest po owu niż przed.poza tym owu po pozytywnym teście jest od 12 do 36h a komórka żyje jeszcze max przez dobę .
Trzymam kciuki!!!!!! Ja już nie robię testów owu. Mąż w końcu chodzi do pracy w normalnych h i jest czas i siły na przytulanki... i też liczę na cudOby nareszcie się coś zadziało.. Po cichu w to wierzę.
W naszym przypadku ja chodzę na trzy zmiany więc nie zawsze jest czas i ochota a wczoraj jak na złość męża nie bylo, rano zdążyliśmy się przywitać... Wieczorem może też zrobię test i coś się podziałaTrzymam kciuki!!!!!! Ja już nie robię testów owu. Mąż w końcu chodzi do pracy w normalnych h i jest czas i siły na przytulanki... i też liczę na cud
Nie blokuje owulacji pod warunkiem że nie bierzesz większej dziennej dawki max 20mg. Może a nie musi blokować owu jak stosujesz dupka dziennie w dawce 30-150mgTylko zastanawia mnie fakt, ze biorę dupka a podobno on blokuje owulacje..
Nie blokuje owulacji pod warunkiem że nie bierzesz większej dziennej dawki max 20mg. Może a nie musi blokować owu jak stosujesz dupka dziennie w dawce 30-150mg
To nie zablokuje owu. A bierzesz dupka tak jak większość dziewiczyn od 16 do 25dc 2x1 przez 10 dni?Biorę 2x1 dziś ostatni dzień
Od 15 do 25, wczoraj zobaczyłam sluz i z "głupoty" zrobiłam test owuTo nie zablokuje owu. A bierzesz dupka tak jak większość dziewiczyn od 16 do 25dc 2x1 przez 10 dni?