Daraa_94
Fanka BB :)
Mogę w nocy? Gdzieś nad ranem? Później idę do pracy na rano..Pozytyw! W ciągu 24h najlepiej zadziałać. Najlepiej rano jeśli zdjęcie jest z teraz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogę w nocy? Gdzieś nad ranem? Później idę do pracy na rano..Pozytyw! W ciągu 24h najlepiej zadziałać. Najlepiej rano jeśli zdjęcie jest z teraz.
Test robiłam tydzień temu po moim śnie [emoji23] i wyszedl negatywny. Okres miałam dostać w sobote a od niedzieli delikatnie plamię na brązowo dzisiaj z rana minimalnie na różowo. Aktualnie plamienie ustałoA kiedy masz termin okresu?? Robiłaś kilka dni temu test i był negatywny czy mi się pomyliło?? [emoji8]
Ja już jestem zmieszana chociaż jest szansa, ze coś się pojawiło. A mój mąż w pracy myślicie, ze jutro jeszcze można?
A co to jest??
O Ja! Dzięki Ci wielkie. No ja gdzieś wyczytałam ze ok.5ml, ale powiem Ci ze jak tyle użyłam to aż wypływało... boję się,ze jak za dużo to tez niedobrze bo nic w środku nie zostanie... zgłupieć idzie.
Lepszego zdjecia mój aparat nie zrobi [emoji35][emoji22] na żywo jest widoczna różowa kreseczkaZobacz załącznik 1034201
Niby nie przeszkadza,ale mam wrażenie ze wszystko wypływa mimo robionej „świecy” po...Dla mnie te 5ml to tez za dużo. W ulotce jest tez w sumie napisane ze samemu „wyczuć” odpowiednia ilość. I w sumie teraz wyczytałam ze najlepiej Ok 15min przed przytulankiem żeby się tam dobrze rozprowadził.
No coz kolejny cykl, kolejne próby [emoji6]
Ale najważniejsze ze żel nie przeszkadza.
Niby nie przeszkadza,ale mam wrażenie ze wszystko wypływa mimo robionej „świecy” po...
No pozytyw bez sprzecznie.Kochane help! 24 dc, 9 dzień na dupku. Co myślicie? Zobacz załącznik 1034248