reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Zobaczymy po becie ;) ale po cichu dziękuję :) mam meeega stary telefon więc niestety tej drugiej kreski za bardzo nie widać [emoji19] no ale na teście widać ją gołym okiem [emoji176]
Ja widzę ta kreskę. Jest lekko naprawdę lekko różowa. Więc napewno coś się dzieje. Trzymam mocno kciuki i dbaj o siebie i szybciutko do endo po leki zeby nie doszło do nieszczęścia. Który dziś dc? Ile dni przed miesiączka jesteś?

reklama
Dziewczyny. Ja z szybkim pytaniem. Kupiłam ten Conceive żel- a raczej ten z nową nazwą fertilsafe. Niestety nie ma aplikatora,dam radę strzykawką. Ale nie mam pojęcia ile tego użyć na raz? Któraś może wie? Wiem ze za dużo tez nie jest dobrze bo może wszystko wypłynąć...

Witaj Karo. Ja mam z aplikatorem. Na nim nie ma miarki a w instrukcji piszą ze Ok połowy. Jak przyrównam do jednorazowego aplikatora z żelem to wychodziłoby ze Ok 5ml

Jak dla mnie troszkę tego dużo i pierwszy aplikator na 2 razy życzyłam ale może dlatego się nie udało w tym cyklu [emoji6]

Jak zacznę działać po zakończeniu @ to już na pewno pójdzie więcej.

Życzę powodzenia [emoji4]
IMG_4846.JPG

@kiwaczka89 Super! A Ty już na becie nie byłaś w tym cyklu? Czy pomieszałam coś.
Tylko pędź do lekarza z wynikami tarczycy!
Tak, byłam 1.5 tyg temu na becie (czyli przed spodziewanym okresem) ale wynik był negatywny. Jutro chce iść znowu na bete i zobaczymy co wynik tym razem pokaże. dodatkowo jeżeli beta będzie ciążowa to po pracy pędzę do rodzinnego z wynikami tarczycy. Do endo zapisy na styczen 2020.....

Ja widzę ta kreskę. Jest lekko naprawdę lekko różowa. Więc napewno coś się dzieje. Trzymam mocno kciuki i dbaj o siebie i szybciutko do endo po leki zeby nie doszło do nieszczęścia. Który dziś dc? Ile dni przed miesiączka jesteś?
Test zrobiłam bo jestem "w trakcie okresu", od niedzieli mam baaaaardzo delikatne brazowe plamienia, dzisiaj trochę jasno różowego. I tyle. W trakcie zmiany tamponu tkneło mnie żeby zrobić test no i wyszedł ;)

reklama
Do góry