Ahoj, znowu ja (Pixie). Udało sie odzyskać moje pierwotne konto, a więc witam się raz jeszcze.
Przez dobre 20 minut nadrabiałam wszystko to, co napisałyście. Ale produkujecie!!
Dzięki za tak miłe przywitanie i oby wszystkim udało się jak najszybciej zafasolkować.
U mnie dzisiaj @ się rozkręcił. Dosyć dziwnie bo w sobotę był potok czerwony, okres rodem z horroru. W niedziele nic, wczoraj nic i dzisiaj dalszy ciąg @, ale już na mniejszych obrotach. Nie wiem co mam o tym myśleć. Udało mi się umówić do ginka na wtorek, więc mam nadzieje że coś zaradzi. Z analizy wujka google wynika, że skrócenie cykli może mieć związek z niedoborem progesteronu. I jak zwykle wjade na pewniaczka do gabinetu, powiem co wyczytałam... i "Panie doktorze.. duphaston mi tu raz raz. Nawet nie musi mnie Pan badać.". A potem jak zwykle wyjdzie, że się myliłam i pewnie będzie cała litania problemów do rozwiązania.
Kupiłam sobie wczoraj testy w rossmanie. Mam okres, ale mówię co mi tam.. zrobię. Skoro @ mam co prawie 20 dni, to może mam owu wcześniej. I dzisiaj pozytywny test. I co ja mam teraz myśleć? Zgłupieć można.. No ale jak tak, to chyba działa i nawet jest to jakoś logiczne.
Kup i testuj, nie jest to drogie a przynajmniej możesz się utwierdzić w przekonaniu kiedy masz owulke.