reklama
Natalia198777
Fanka BB :)
U nnie ból jak na okres ,cycki bolą , okres coraz bliżej bo gdzieś na wtorek. Chyba nic z tegoJak u Was dzisiaj?
Martyna84
Hej, ja dziś z bólami okresowimi snuje się po domu zagięta w pół...Jak u Was dzisiaj?
A jak u ciebie?
maeria
Wiesz jak to jest, dopóki nie ma @ jest nadzieja, naprawdę.U nnie ból jak na okres ,cycki bolą , okres coraz bliżej bo gdzieś na wtorek. Chyba nic z tego
maeria
Ja wczoraj chodziłam w bólu, zawsze pierwszego dnia. Dziś już ok. Psychika też się podniosła. Głowę mam zajęta jutrzejszym zabiegiem syna. Stresuję się i martwię. Jak to mama...Hej, ja dziś z bólami okresowimi snuje się po domu zagięta w pół...
A jak u ciebie?
Natalia198777
Niby tak jak starałam się o dziecko z partnerem to trwało ro 8 mc bo ani razu nie było przytulanek w owu . Jak tylko było w owu to odrazu się udało ale poronilam w 9t. Staramy się znów od czerwca...staranie to duże słowo bo przytulanki sa tylko kiedy on ma siły po pracy i tak od czerwca tylko w wrześniu się udało więc mam nadzieję, ale jak się nie uda to trudno. Najgorsze , że partner mówi, że jak będzie to będzie, że nie będzie się kochał na zawołanie bo akurat owu.... chce dziecka ale chyba myśli, że z nieba spadnie. Chodź był dobry z biologii mam nadzieję, że zdaje sobie sprawę, ze to nie proste...... czasem myślę sobie , że żałuję że nie wpadliśmyWiesz jak to jest, dopóki nie ma @ jest nadzieja, naprawdę.
anka1988
Aktywna w BB
No to mamy podobny problem, z tym że mój jest za granicą przeważnie jak ja mam owu... teraz tylko się udało w tym czasie potulić, oby coś to dało...Niby tak jak starałam się o dziecko z partnerem to trwało ro 8 mc bo ani razu nie było przytulanek w owu . Jak tylko było w owu to odrazu się udało ale poronilam w 9t. Staramy się znów od czerwca...staranie to duże słowo bo przytulanki sa tylko kiedy on ma siły po pracy i tak od czerwca tylko w wrześniu się udało więc mam nadzieję, ale jak się nie uda to trudno. Najgorsze , że partner mówi, że jak będzie to będzie, że nie będzie się kochał na zawołanie bo akurat owu.... chce dziecka ale chyba myśli, że z nieba spadnie. Chodź był dobry z biologii mam nadzieję, że zdaje sobie sprawę, ze to nie proste...... czasem myślę sobie , że żałuję że nie wpadliśmy
Natalia198777
A kiedy u Ciebie planowo@ ?No to mamy podobny problem, z tym że mój jest za granicą przeważnie jak ja mam owu... teraz tylko się udało w tym czasie potulić, oby coś to dało...
anka1988
Aktywna w BB
U mnie dopiero na 7.10A kiedy u Ciebie planowo@ ?
reklama
Natalia198777
No to dawaj znaki co i jak u mnie na dniach się okażeU mnie dopiero na 7.10