reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

No tak, to chyba najtrudniejszy moment. Na samym początku inne oczekiwania. Wiesz, stety niestety dwójka musi chcieć. Ile to potem nieszczęśliwych sytuacji rodzinnych albo pokrzywdzonych nieświadomie dzieci. Musi dwójka chcieć, jak dla mnie też niezależnie od płci dziecka, po prostu chcieć.

Bez ciśnienia powiedz czego pragniesz. Nieroszczeniowo. I wrócicie do tematu za jakiś czas, jeśli mogę radzić. Domyślam się, że Ci trudno.
Rozmawiałam szczerze. Przyjęłam jego argumenty. On nie lubi zmian, nic co zaburzyło by poukładane życie. Wiek robi swoje. Ja mam 37 lat i wydaje mi się, że "jeszcze mogę". On ma 42. I chyba czuje się zbyt staro na pieluchy. Dodam, że mamy 2 córeczki 11 i 6 lat. Tatuś kocha, ale mówi, że wystarczy, że te dwie nam "wchodzą na głowę";)

reklama
Zamówiłam sobie dietę na Akademii Płodności. Produkty sezonowe, dużo antyoksydantów, które chronią plemniki i komórki jajowe plus produkty na endometrium, owulację itp. Zero cukru, niski indeks glikemiczny.
Brzmi świetnie! Mi gin zalecił specjalną dietę, ale nie brzmi tak profesjonalnie jak Twoja - tylko ograniczenie nienaturalnych cukrów i niezdrowych tłuszczów + Myofolic, clo. Daj znać za parę dni, jak Ci się podoba nowy plan żywieniowy :)

reklama
Brzmi świetnie! Mi gin zalecił specjalną dietę, ale nie brzmi tak profesjonalnie jak Twoja - tylko ograniczenie nienaturalnych cukrów i niezdrowych tłuszczów + Myofolic, clo. Daj znać za parę dni, jak Ci się podoba nowy plan żywieniowy :)
Dietę jako taka stosujemy od maja. W Ostatnim tygodniu się posypała trochę. Ogólnie więcej energii mamy, każdy mówi że lepiej wygladamy. Nie byliśmy grubi ani nic ale jedliśmy wcześniej dużo słodyczy.

Do góry