reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Klaudia pożyczę ci jednego mojego, mi wystarczy jeden w górę, hahaha.
Dziewczyny co ja bym bez was zrobiła.
Jesteście najlepsze hihihi
Z moim nie umiem pogadać bo go ciągle nie ma. Z wami mi razniej.
Ja nie odpuszczam, ale u was hihi za was trzymam kciuki i przeżywam z wami. A ja to już mały pikuś, nawet mi objawy topowo ciążowe nie przeszkadzają tylko się z siebie śmieje, że ja to już pomału miałabym drużynę piłkarską jakbym słuchała swojego ciała!
Raźniej! Zdecydowanie. Ja się czaiłam żeby się odezwać jak pies do jeża a teraz jakoś lepiej na serduszku :)

reklama
31dc i okresu ani widu ani słychu. A cykle zawsze 28/29 dni. Testy negatywne ale co się dziwić skoro owulacja przypadła w tym miesiącu na 25dc. Także jeszcze za wcześnie... A jak nie ciąża to już mi się słabo robi na chodzenie po lekarzach

31dc i okresu ani widu ani słychu. A cykle zawsze 28/29 dni. Testy negatywne ale co się dziwić skoro owulacja przypadła w tym miesiącu na 25dc. Także jeszcze za wcześnie... A jak nie ciąża to już mi się słabo robi na chodzenie po lekarzach
E to jeszcze musi dużo wody w rzece upłynąć do testowania. Trzymam kciuki.

Klaudia pożyczę ci jednego mojego, mi wystarczy jeden w górę, hahaha.
Dziewczyny co ja bym bez was zrobiła.
Jesteście najlepsze hihihi
Z moim nie umiem pogadać bo go ciągle nie ma. Z wami mi razniej.
Ja nie odpuszczam, ale u was hihi za was trzymam kciuki i przeżywam z wami. A ja to już mały pikuś, nawet mi objawy topowo ciążowe nie przeszkadzają tylko się z siebie śmieje, że ja to już pomału miałabym drużynę piłkarską jakbym słuchała swojego ciała!
Hahahaha [emoji16] sorki ale za ten tekst o drużynie piłkarskiej to doslownie się oplułam [emoji23] co nie oznacza że u siebie też już objawy ciążowe dostrzegłam a to pupa wielka [emoji12] a ostatnio na ten temat sama ze sobą gadałam w samochodzie- dyskusja na całego [emoji15][emoji85][emoji23]

O to ja też ręce podnoszę do góry. W tym cyklu też podchodziłam na spokojnie ale zawsze po owu bije mi w dekiel. Dzisiaj to jakieś apogeum. Właśnie wyszli ode mnie znajomi co mają 3 córki i one się tak tuliły do mnie i nawet do mojego męża. To było piękne. Ale jak już ustaliliśmy mamy tu grupe wsparcia a nie narzekania. Takie wszystko co mam podnoszę do góry i liczę że na początku października będą dwie kreski :)

Pięknego dnia kochane wojowniczki [emoji3531]
Jak zawsze dzień wolny zaczynam od pobudki o 6 rano [emoji23][emoji23][emoji23] jakie plany na niedzielę??

reklama
Do góry