reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Cześć dziewczyny, trochę się nie odzywałam :D dzisiaj 9dc i już zaczęliśmy powoli działać :) jakoś w tym cyklu jestem taka psychicznie wyciszona, zupełnie na odwrót niż w poprzednim. Mam wrażenie, że dostałam przysłowiowego liścia za te moje przewrażliwienie i się otrząsnęłam. Co ma być to będzie, podchodzę w tym cyklu na luzie do wszystkiego. Obiecałam sobie, że nie będę obsesyjnie myśleć o zajściu w ciążę, także podczytuję Was codziennie, ale nie chcę się też nakręcać więc jestem mniej aktywna. Oby październik był łaskawszy niż wrzesień :D jak coś się będzie działo, obiecuję dać znać. Mocno przytulam Was wszystkie i za wszystkie trzymam kciuki!!!

reklama
Cześć dziewczyny, trochę się nie odzywałam :D dzisiaj 9dc i już zaczęliśmy powoli działać :) jakoś w tym cyklu jestem taka psychicznie wyciszona, zupełnie na odwrót niż w poprzednim. Mam wrażenie, że dostałam przysłowiowego liścia za te moje przewrażliwienie i się otrząsnęłam. Co ma być to będzie, podchodzę w tym cyklu na luzie do wszystkiego. Obiecałam sobie, że nie będę obsesyjnie myśleć o zajściu w ciążę, także podczytuję Was codziennie, ale nie chcę się też nakręcać więc jestem mniej aktywna. Oby październik był łaskawszy niż wrzesień :D jak coś się będzie działo, obiecuję dać znać. Mocno przytulam Was wszystkie i za wszystkie trzymam kciuki!!!
Team październik zgłaszam się! Trzymam za nas wszystkie kciuki :biggrin2:

Kochane trzymam za wszystkie kciuki [emoji3531][emoji3531][emoji3531] ja nawet na październik się nie nastawiam mam nadzieję za to że w październiku usłyszę diagnozę czemu jest tak a nie inaczej [emoji21]

Kochane trzymam za wszystkie kciuki [emoji3531][emoji3531][emoji3531] ja nawet na październik się nie nastawiam mam nadzieję za to że w październiku usłyszę diagnozę czemu jest tak a nie inaczej [emoji21]
Najważniejsze jest chyba to żeby się nie poddawać i nie dołować. Wiem, że łatwo się mówi ale pozytywne podejście na pewno nie zaszkodzi. Nie potrafię dawać żadnych rad, nie wdaje się często w Wasze dyskusje bo się nie znam. Jedynie tyle co przeczytam ale to i tak pół rozumiem. Jestem chyba gdzieś na początku drogi :confused: Mogę jedynie przesłać wieeeeeelkie uściski i trzymać kciuki! Uszy do góry :tak:

Ja też w tym miesiącu doszlam do wniosku że jestem przewrazliwiona i również podchodzę na totalnym luzie [emoji16] musimy trochę odczarować to forum bo jak tu dołączyłam to troszkę smutno tu było takie miałam wrażenie. Także dziewczyny w górę biusty październik zapowiada się uroczo [emoji7][emoji7][emoji7][emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Ja też się nie znam [emoji23]
Najważniejsze jest chyba to żeby się nie poddawać i nie dołować. Wiem, że łatwo się mówi ale pozytywne podejście na pewno nie zaszkodzi. Nie potrafię dawać żadnych rad, nie wdaje się często w Wasze dyskusje bo się nie znam. Jedynie tyle co przeczytam ale to i tak pół rozumiem. Jestem chyba gdzieś na początku drogi :confused: Mogę jedynie przesłać wieeeeeelkie uściski i trzymać kciuki! Uszy do góry :tak:

Ja też w tym miesiącu doszlam do wniosku że jestem przewrazliwiona i również podchodzę na totalnym luzie [emoji16] musimy trochę odczarować to forum bo jak tu dołączyłam to troszkę smutno tu było takie miałam wrażenie. Także dziewczyny w górę biusty październik zapowiada się uroczo [emoji7][emoji7][emoji7][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
A jak ktoś ma takie małe cycki, że w górę nie da rady? Można w górę rękę czy coś? To ja podnoszę obie! :-D

reklama
A jak ktoś ma takie małe cycki, że w górę nie da rady? Można w górę rękę czy coś? To ja podnoszę obie! :-D
Klaudia pożyczę ci jednego mojego, mi wystarczy jeden w górę, hahaha.
Dziewczyny co ja bym bez was zrobiła.
Jesteście najlepsze hihihi
Z moim nie umiem pogadać bo go ciągle nie ma. Z wami mi razniej.
Ja nie odpuszczam, ale u was hihi za was trzymam kciuki i przeżywam z wami. A ja to już mały pikuś, nawet mi objawy topowo ciążowe nie przeszkadzają tylko się z siebie śmieje, że ja to już pomału miałabym drużynę piłkarską jakbym słuchała swojego ciała!

Do góry