reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziewczyny, 3 cykl po poronieniu i 3 cykl zupelnie inny niż wszystkie do tej pory. Mam jeszcze z 12 dni do miesiączki a tak mnie już nerwy trzepią. Mąż już ucieka przede mną bo raz go przytulam raz się na niego drę i nie mogę tego opanować. Najwczesniej miałam coś takiego tydzień przed @. Jeszcze sutki zaczęły wczoraj ale tak to już miałam nie raz. Drugi cykl biorę duphaston. Jak Wasze PMS?

reklama
Dziewczyny, 3 cykl po poronieniu i 3 cykl zupelnie inny niż wszystkie do tej pory. Mam jeszcze z 12 dni do miesiączki a tak mnie już nerwy trzepią. Mąż już ucieka przede mną bo raz go przytulam raz się na niego drę i nie mogę tego opanować. Najwczesniej miałam coś takiego tydzień przed @. Jeszcze sutki zaczęły wczoraj ale tak to już miałam nie raz. Drugi cykl biorę duphaston. Jak Wasze PMS?
To może wina dupathsonu, bo to progesteron, a przed @ to właśnie progesteron jest odpowiedzialny za Pms. I u ciebie jest teraz wyższy poziom to może i gorsze objawy?

reklama
Do góry