kiwaczka89
Fanka BB :)
Dostałam okres a mimo wszystko ginekolog prosił zrobić test ciążowy po miesiączce.. Czy jest po co skoro leci ze mnie jak z wodospadu? :/:/
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, ja dziś też porządkuje szafyMnie plecy też trochę bolą ale znacznie mniej niż przez ostatnie 4 dni, jajnik też spokojniej. Ja za to dalej porządkuje szafy, chociaż mam zajęcie i nie myślę tyle, jeszcze ok. 13 dni do terminu @. Dla mnie to najgorsze dwa tygodnie... I tak co miesiąc.
Ja nie wierzę w prawdziwy okres w czasie ciąży więc ja bym nie robiła ale skoro ginekolog kazał to zrób.Dostałam okres a mimo wszystko ginekolog prosił zrobić test ciążowy po miesiączce.. Czy jest po co skoro leci ze mnie jak z wodospadu? :/:/
I jak robiłaś to test? [emoji8]Ja jutro testuje- 28 dc przy średnim cyklu 26 dniowym. Jeśli negatyw to wchodzę w siódmy cykl starań.
Zaspałam do pracy i nie zrobiłam Może i dobrze się stało bo koło 11 zaczęły się plamienia, także do wieczora pewnie miesiączka na całego. Tym samym odliczania dzień 1! Październik będzie nasz!I jak robiłaś to test? [emoji8]
Tak jest [emoji7][emoji3590]Zaspałam do pracy i nie zrobiłam Może i dobrze się stało bo koło 11 zaczęły się plamienia, także do wieczora pewnie miesiączka na całego. Tym samym odliczania dzień 1! Październik będzie nasz!
Zawsze masz plamienia przed @?Zaspałam do pracy i nie zrobiłam Może i dobrze się stało bo koło 11 zaczęły się plamienia, także do wieczora pewnie miesiączka na całego. Tym samym odliczania dzień 1! Październik będzie nasz!
Tak, zwykle od rana się rozkręca. Ten cykl mnie zaskakuje, przestałam czuć podbrzusze zupełnie i takie uczucie jak na okres też pezeszli. Zawsze pierwszego dnia boli jak cholera. Trochę mnie kołuje to wszystkoZawsze masz plamienia przed @?
Ja też miałam plamienia i brzuch nie bolał a zawsze bolał i okazało się, że za dwa dni wyszły dwie kreskiTak, zwykle od rana się rozkręca. Ten cykl mnie zaskakuje, przestałam czuć podbrzusze zupełnie i takie uczucie jak na okres też pezeszli. Zawsze pierwszego dnia boli jak cholera. Trochę mnie kołuje to wszystko