reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

I ja jestem nowa , z przebojami ale z twardą głową. Co prawda już na starcie cyklu z komplikacje bo monitoringu nie będzie dr musiała wyjechać więc w tym cyklu clo po omacku działanie. Trochę mnie to rozbiło ale cóż życie.
A moze jak raz się uda [emoji3590][emoji3590][emoji3590] bądźmy dobrej myśli [emoji8]

reklama
Uważam że co.ma być to będzie ale przy moich zawirowaniach ostatnio kiedy ten czas będzie najlepszy jak raz okres jest co 20 raz 29 A raz 40 dni? CLO kazala brać od 3 dnia przez 5 dni =(

U nas drugi cykl starań. Cykle ok 29dni. Ginekolog był pewny ze cykl był bezowulacyjny bo w 20dc pęcherzyk nadal nie pękł wiec spisał mnie na straty a tu niespodzianka bo 24dc test owu pozytywny. Okres powinnam mieć wczoraj/dzisiaj i nadal brak. Jakoś inaczej się czuje. Nie wiem czemu i nie wiem co takiego innego się dzieje. Ale mam nadzieje ze @ nie przyjdzie.
Zwłaszcza ze gin powiedział ze zachodzenie w ciąże u mnie będzie trudne bo jeden jajnik wyglada na policystyczny a drugi nie wypuścił pęcherzyka, ale może udowodnię ze się mylił

U nas drugi cykl starań. Cykle ok 29dni. Ginekolog był pewny ze cykl był bezowulacyjny bo w 20dc pęcherzyk nadal nie pękł wiec spisał mnie na straty a tu niespodzianka bo 24dc test owu pozytywny. Okres powinnam mieć wczoraj/dzisiaj i nadal brak. Jakoś inaczej się czuje. Nie wiem czemu i nie wiem co takiego innego się dzieje. Ale mam nadzieje ze @ nie przyjdzie.
Zwłaszcza ze gin powiedział ze zachodzenie w ciąże u mnie będzie trudne bo jeden jajnik wyglada na policystyczny a drugi nie wypuścił pęcherzyka, ale może udowodnię ze się mylił
Dokładnie [emoji3590] nie takie ciaze się zdarzały [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Tak jest często się mylą, natura jest niedoogarnięcia..

Dziewczyny a ja leżę i zdycham, rano przywieźli nam drzewo do kominka i z moimi chłopcami całe popołudnie układaliśmy. A teraz podbrzusze i kręgosłup bardzo boli. Coś czuję, że jutro będzie gorzej..

U mnie 8dc, od jutra bierzemy sie do roboty ;)
Starać zaczęliśmy się w lipcu i nawet coś zaskoczyło ale po cieniu cienia przyszła nastepnego dnia @ .. Kolejny cykl odpuściliśmy a teraz ostro powalczymy w trzecim aby w październiku ujrzeć mocne 2 krechy ;)

Hej.
Jakiś czas temu pisałam ale ostatnio po dwutygodniowych wakacjach wpadłam w wir pracy. To był/jest mój pierwszy cykl pomodstawieniu hormonów i nie wiem nic[emoji23] Nie wiem kiedy miałam lub nie miałam owulacji... starania co drugi dzień bez większej presji. Zrobiłam betę w dniu w którym powinnam mieć okres ale wyszła 2,30. Czekam na @ bo może okres u mnie teraz po hormonach będzie później. Śluzu białego tak delikatnie od czasu do czasu coś zakuje w jajnikach. Nic na sile [emoji4] ale trzymam za nas wszystkie kciuki. [emoji4]

U mnie 8dc, od jutra bierzemy sie do roboty ;)
Starać zaczęliśmy się w lipcu i nawet coś zaskoczyło ale po cieniu cienia przyszła nastepnego dnia @ .. Kolejny cykl odpuściliśmy a teraz ostro powalczymy w trzecim aby w październiku ujrzeć mocne 2 krechy ;)
Ja też liczę na październik [emoji23][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]

reklama
Dziewczyny a ja leżę i zdycham, rano przywieźli nam drzewo do kominka i z moimi chłopcami całe popołudnie układaliśmy. A teraz podbrzusze i kręgosłup bardzo boli. Coś czuję, że jutro będzie gorzej..
Mnie plecy też trochę bolą ale znacznie mniej niż przez ostatnie 4 dni, jajnik też spokojniej. Ja za to dalej porządkuje szafy, chociaż mam zajęcie i nie myślę tyle, jeszcze ok. 13 dni do terminu @. Dla mnie to najgorsze dwa tygodnie... I tak co miesiąc.

Do góry