reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

I ja jestem nowa , z przebojami ale z twardą głową. Co prawda już na starcie cyklu z komplikacje bo monitoringu nie będzie dr musiała wyjechać więc w tym cyklu clo po omacku działanie. Trochę mnie to rozbiło ale cóż życie.
A moze jak raz się uda [emoji3590][emoji3590][emoji3590] bądźmy dobrej myśli [emoji8]

reklama
Uważam że co.ma być to będzie ale przy moich zawirowaniach ostatnio kiedy ten czas będzie najlepszy jak raz okres jest co 20 raz 29 A raz 40 dni? CLO kazala brać od 3 dnia przez 5 dni =(

U nas drugi cykl starań. Cykle ok 29dni. Ginekolog był pewny ze cykl był bezowulacyjny bo w 20dc pęcherzyk nadal nie pękł wiec spisał mnie na straty a tu niespodzianka bo 24dc test owu pozytywny. Okres powinnam mieć wczoraj/dzisiaj i nadal brak. Jakoś inaczej się czuje. Nie wiem czemu i nie wiem co takiego innego się dzieje. Ale mam nadzieje ze @ nie przyjdzie.
Zwłaszcza ze gin powiedział ze zachodzenie w ciąże u mnie będzie trudne bo jeden jajnik wyglada na policystyczny a drugi nie wypuścił pęcherzyka, ale może udowodnię ze się mylił

U nas drugi cykl starań. Cykle ok 29dni. Ginekolog był pewny ze cykl był bezowulacyjny bo w 20dc pęcherzyk nadal nie pękł wiec spisał mnie na straty a tu niespodzianka bo 24dc test owu pozytywny. Okres powinnam mieć wczoraj/dzisiaj i nadal brak. Jakoś inaczej się czuje. Nie wiem czemu i nie wiem co takiego innego się dzieje. Ale mam nadzieje ze @ nie przyjdzie.
Zwłaszcza ze gin powiedział ze zachodzenie w ciąże u mnie będzie trudne bo jeden jajnik wyglada na policystyczny a drugi nie wypuścił pęcherzyka, ale może udowodnię ze się mylił
Dokładnie [emoji3590] nie takie ciaze się zdarzały [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Tak jest często się mylą, natura jest niedoogarnięcia..

Dziewczyny a ja leżę i zdycham, rano przywieźli nam drzewo do kominka i z moimi chłopcami całe popołudnie układaliśmy. A teraz podbrzusze i kręgosłup bardzo boli. Coś czuję, że jutro będzie gorzej..

U mnie 8dc, od jutra bierzemy sie do roboty ;)
Starać zaczęliśmy się w lipcu i nawet coś zaskoczyło ale po cieniu cienia przyszła nastepnego dnia @ .. Kolejny cykl odpuściliśmy a teraz ostro powalczymy w trzecim aby w październiku ujrzeć mocne 2 krechy ;)

Hej.
Jakiś czas temu pisałam ale ostatnio po dwutygodniowych wakacjach wpadłam w wir pracy. To był/jest mój pierwszy cykl pomodstawieniu hormonów i nie wiem nic[emoji23] Nie wiem kiedy miałam lub nie miałam owulacji... starania co drugi dzień bez większej presji. Zrobiłam betę w dniu w którym powinnam mieć okres ale wyszła 2,30. Czekam na @ bo może okres u mnie teraz po hormonach będzie później. Śluzu białego tak delikatnie od czasu do czasu coś zakuje w jajnikach. Nic na sile [emoji4] ale trzymam za nas wszystkie kciuki. [emoji4]

U mnie 8dc, od jutra bierzemy sie do roboty ;)
Starać zaczęliśmy się w lipcu i nawet coś zaskoczyło ale po cieniu cienia przyszła nastepnego dnia @ .. Kolejny cykl odpuściliśmy a teraz ostro powalczymy w trzecim aby w październiku ujrzeć mocne 2 krechy ;)
Ja też liczę na październik [emoji23][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]

reklama
Dziewczyny a ja leżę i zdycham, rano przywieźli nam drzewo do kominka i z moimi chłopcami całe popołudnie układaliśmy. A teraz podbrzusze i kręgosłup bardzo boli. Coś czuję, że jutro będzie gorzej..
Mnie plecy też trochę bolą ale znacznie mniej niż przez ostatnie 4 dni, jajnik też spokojniej. Ja za to dalej porządkuje szafy, chociaż mam zajęcie i nie myślę tyle, jeszcze ok. 13 dni do terminu @. Dla mnie to najgorsze dwa tygodnie... I tak co miesiąc.

Do góry