reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
hej :) jestem nowym użytkownikiem tego forum :) również z mężem staramy się o kolejnego dzidziusia. Niestety jak na razie 2 cykle są bez powodzenia ale nie poddajemy się, może uda się za kolejnym razem. Jak na razie czekam na zakończenie miesiączki i nowy cykl przed nami :)

Ból i taki ucisk w podbrzuszu, piersi mnie bolą okropnie ale to u mnie norma. Co mnie trochę naprawa nadzieją to to, że nie bolała mnie w tym cyklu głowa. Zawsze na 2/3 dni przed miesiączką mam okropny ból, taki migrenowy, na który nic nie pomaga. Aleeeeee może mi się przesunęło tak, że dopiero mnie zacznie boleć. :oo:
Czyli światełko w tunelu jednak jest... Że może się udało bo jest inaczej...

hej :) jestem nowym użytkownikiem tego forum :) również z mężem staramy się o kolejnego dzidziusia. Niestety jak na razie 2 cykle są bez powodzenia ale nie poddajemy się, może uda się za kolejnym razem. Jak na razie czekam na zakończenie miesiączki i nowy cykl przed nami :)
To tak samo jak ja [emoji7] październik będzie nasz [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

reklama
Do góry