Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy i trzymamy kciukihej jestem nowym użytkownikiem tego forum również z mężem staramy się o kolejnego dzidziusia. Niestety jak na razie 2 cykle są bez powodzenia ale nie poddajemy się, może uda się za kolejnym razem. Jak na razie czekam na zakończenie miesiączki i nowy cykl przed nami
Czyli światełko w tunelu jednak jest... Że może się udało bo jest inaczej...Ból i taki ucisk w podbrzuszu, piersi mnie bolą okropnie ale to u mnie norma. Co mnie trochę naprawa nadzieją to to, że nie bolała mnie w tym cyklu głowa. Zawsze na 2/3 dni przed miesiączką mam okropny ból, taki migrenowy, na który nic nie pomaga. Aleeeeee może mi się przesunęło tak, że dopiero mnie zacznie boleć.
Witaj, powodzenia!!!hej jestem nowym użytkownikiem tego forum również z mężem staramy się o kolejnego dzidziusia. Niestety jak na razie 2 cykle są bez powodzenia ale nie poddajemy się, może uda się za kolejnym razem. Jak na razie czekam na zakończenie miesiączki i nowy cykl przed nami
23dc a od owu jakieś 11-12 dni. Teoretycznie za 6 dni @ ale poprzedni lekarz trochę rozwalił mi cykle i nie wiem w sumie kiedy księżniczka się pojawi [emoji23]
Ja jutro testuje- 28 dc przy średnim cyklu 26 dniowym. Jeśli negatyw to wchodzę w siódmy cykl starań.
Właśnie też tak czuję ale dla formalności zrobię test, może się mile zaskocze
To tak samo jak ja [emoji7] październik będzie nasz [emoji3590][emoji3590][emoji3590]hej jestem nowym użytkownikiem tego forum również z mężem staramy się o kolejnego dzidziusia. Niestety jak na razie 2 cykle są bez powodzenia ale nie poddajemy się, może uda się za kolejnym razem. Jak na razie czekam na zakończenie miesiączki i nowy cykl przed nami