reklama
Rudaa94
Fanka BB :)
Ja juz dzis nic nie robie kupilam i ciazowe i owu. Zrobilam rano jeden a nuz cos pokaze. Negatyw. Ale tak siedziałam sie nudzilam i w sumie nigdy nie robilam owu bo nie bylo potrzeby i tak tak sobie zrobilam zeby sie nauczyc na przyszlosc. A tu cos takiego jak na zdjeciu co raczej jest nie mozliwe albo mi juz wzrok szwankuje chyba za bardzo sie nudze, nakrecam i zbyt blisko do wyplaty zeby kase wydawac. Bo owulacja to jest raczej nie mozliwa.... w rzeczywistosci roznica jest nieco mniejsza.
Załączniki
Rudaa94
Ja to zamiast sie doszukiwac moze sie w koncu za robote wezme.... bo mi cuda wianki wychodza trzymam kciuki za kolejnego bladziocha i bardziej wyraznegoMam właśnie plan dzisiaj kupić test 10. Bo tylko te pokazują bladziocha [emoji4] Może jak zobaczę 2 bladziocha będzie mi lepiej [emoji4]
ForgetMeeNot
Witam sie z Wami [emoji4] odebralam dzis wyniki drugiej bety i wyglada to tak:
1 beta- 23.12.2019 wynik 53.1
2 beta- 27.12.2019 wynik 445.3
To chyba dobrze?
To bardzo dobrze [emoji7][emoji7][emoji7]
olaaa7
On chyba jest negatywny z tego co się orientuje.Ja juz dzis nic nie robie kupilam i ciazowe i owu. Zrobilam rano jeden a nuz cos pokaze. Negatyw. Ale tak siedziałam sie nudzilam i w sumie nigdy nie robilam owu bo nie bylo potrzeby i tak tak sobie zrobilam zeby sie nauczyc na przyszlosc. A tu cos takiego jak na zdjeciu co raczej jest nie mozliwe albo mi juz wzrok szwankuje chyba za bardzo sie nudze, nakrecam i zbyt blisko do wyplaty zeby kase wydawac. Bo owulacja to jest raczej nie mozliwa.... w rzeczywistosci roznica jest nieco mniejsza.
ForgetMeeNot
Ja juz dzis nic nie robie kupilam i ciazowe i owu. Zrobilam rano jeden a nuz cos pokaze. Negatyw. Ale tak siedziałam sie nudzilam i w sumie nigdy nie robilam owu bo nie bylo potrzeby i tak tak sobie zrobilam zeby sie nauczyc na przyszlosc. A tu cos takiego jak na zdjeciu co raczej jest nie mozliwe albo mi juz wzrok szwankuje chyba za bardzo sie nudze, nakrecam i zbyt blisko do wyplaty zeby kase wydawac. Bo owulacja to jest raczej nie mozliwa.... w rzeczywistosci roznica jest nieco mniejsza.
To negatyw, ale taka kreske i grubsze milam z moją małą e ciąży w fazie lutelanej właśnie [emoji16]
Rudaa94
Ja sie nie orientuje, bo pierwsza cora to byla bezobjawowa i bez czegokolwiek a to ot tak zrobilam zeby wiedziec na przyszlosc ale mozg mi moze platac figle tak jak kiedys przy antybiotyku. Nikt na ciazowym nic nie widzial a ja widzialam oczywiscie @ sie pojawila w kazdym badz razie jutro sylwester wiec moge sie bawić (jeszcze ... mam nadzieje ) ide se zajecie znalezc bo glupieje juzOn chyba jest negatywny z tego co się orientuje.
Ostatnia edycja:
Rudaa94
Widze, widzę!!!! GratulacjeNie wytrzymalam, zrobilam teraz pinka. Zdjecie z szybką.
reklama
Ile dni po owu jesteś?Nie wytrzymalam, zrobilam teraz pinka. Zdjecie z szybką.
Ps. Na zywo ciemniejsza nieco