reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ja juz dzis nic nie robie :) kupilam i ciazowe i owu. Zrobilam rano jeden a nuz cos pokaze. Negatyw. Ale tak siedziałam sie nudzilam i w sumie nigdy nie robilam owu bo nie bylo potrzeby i tak tak sobie zrobilam zeby sie nauczyc na przyszlosc. A tu cos takiego jak na zdjeciu co raczej jest nie mozliwe albo mi juz wzrok szwankuje :D chyba za bardzo sie nudze, nakrecam i zbyt blisko do wyplaty zeby kase wydawac. Bo owulacja to jest raczej nie mozliwa.... w rzeczywistosci roznica jest nieco mniejsza.

Załączniki

• 20191230_115127.jpg
    20191230_115127.jpg
    481,9 KB · Wyświetleń: 106
Mam właśnie plan dzisiaj kupić test 10. Bo tylko te pokazują bladziocha [emoji4] Może jak zobaczę 2 bladziocha będzie mi lepiej [emoji4]
Ja to zamiast sie doszukiwac moze sie w koncu za robote wezme.... bo mi cuda wianki wychodza :D trzymam kciuki za kolejnego bladziocha i bardziej wyraznego :)

Ja juz dzis nic nie robie :) kupilam i ciazowe i owu. Zrobilam rano jeden a nuz cos pokaze. Negatyw. Ale tak siedziałam sie nudzilam i w sumie nigdy nie robilam owu bo nie bylo potrzeby i tak tak sobie zrobilam zeby sie nauczyc na przyszlosc. A tu cos takiego jak na zdjeciu co raczej jest nie mozliwe albo mi juz wzrok szwankuje :D chyba za bardzo sie nudze, nakrecam i zbyt blisko do wyplaty zeby kase wydawac. Bo owulacja to jest raczej nie mozliwa.... w rzeczywistosci roznica jest nieco mniejsza.
On chyba jest negatywny z tego co się orientuje.

To negatyw, ale taka kreske i grubsze milam z moją małą e ciąży w fazie lutelanej właśnie [emoji16]

On chyba jest negatywny z tego co się orientuje.
Ja sie nie orientuje, bo pierwsza cora to byla bezobjawowa i bez czegokolwiek :D a to ot tak zrobilam zeby wiedziec na przyszlosc :) ale mozg mi moze platac figle tak jak kiedys przy antybiotyku. Nikt na ciazowym nic nie widzial a ja widzialam :D oczywiscie @ sie pojawila :) w kazdym badz razie :) jutro sylwester wiec moge sie bawić (jeszcze ... mam nadzieje ) ide se zajecie znalezc bo glupieje juz :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry