reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ja juz dzis nic nie robie :) kupilam i ciazowe i owu. Zrobilam rano jeden a nuz cos pokaze. Negatyw. Ale tak siedziałam sie nudzilam i w sumie nigdy nie robilam owu bo nie bylo potrzeby i tak tak sobie zrobilam zeby sie nauczyc na przyszlosc. A tu cos takiego jak na zdjeciu co raczej jest nie mozliwe albo mi juz wzrok szwankuje :D chyba za bardzo sie nudze, nakrecam i zbyt blisko do wyplaty zeby kase wydawac. Bo owulacja to jest raczej nie mozliwa.... w rzeczywistosci roznica jest nieco mniejsza.

Załączniki

• 20191230_115127.jpg
    20191230_115127.jpg
    481,9 KB · Wyświetleń: 109
Mam właśnie plan dzisiaj kupić test 10. Bo tylko te pokazują bladziocha [emoji4] Może jak zobaczę 2 bladziocha będzie mi lepiej [emoji4]
Ja to zamiast sie doszukiwac moze sie w koncu za robote wezme.... bo mi cuda wianki wychodza :D trzymam kciuki za kolejnego bladziocha i bardziej wyraznego :)

Ja juz dzis nic nie robie :) kupilam i ciazowe i owu. Zrobilam rano jeden a nuz cos pokaze. Negatyw. Ale tak siedziałam sie nudzilam i w sumie nigdy nie robilam owu bo nie bylo potrzeby i tak tak sobie zrobilam zeby sie nauczyc na przyszlosc. A tu cos takiego jak na zdjeciu co raczej jest nie mozliwe albo mi juz wzrok szwankuje :D chyba za bardzo sie nudze, nakrecam i zbyt blisko do wyplaty zeby kase wydawac. Bo owulacja to jest raczej nie mozliwa.... w rzeczywistosci roznica jest nieco mniejsza.
On chyba jest negatywny z tego co się orientuje.

To negatyw, ale taka kreske i grubsze milam z moją małą e ciąży w fazie lutelanej właśnie [emoji16]

On chyba jest negatywny z tego co się orientuje.
Ja sie nie orientuje, bo pierwsza cora to byla bezobjawowa i bez czegokolwiek :D a to ot tak zrobilam zeby wiedziec na przyszlosc :) ale mozg mi moze platac figle tak jak kiedys przy antybiotyku. Nikt na ciazowym nic nie widzial a ja widzialam :D oczywiscie @ sie pojawila :) w kazdym badz razie :) jutro sylwester wiec moge sie bawić (jeszcze ... mam nadzieje ) ide se zajecie znalezc bo glupieje juz :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry