Aklime
Fanka BB :)
Dziekuje, sama sobie kosmetyczkąGratulacje!
Ps. Ładne pazurki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje, sama sobie kosmetyczkąGratulacje!
Ps. Ładne pazurki
Ha! No właśnie, oto jest pytanie. Ja zawsze liczyłam tak jak pisze mama ginekolog i chyba tak uczyli w szkole że ostatni dzień cyklu jest równocześnie pierwszym dniem cyklu czyli jak dostałam okres 30 dc to mam cykl 30 dniowy a nie 29 dniowy, ale jak wpisałam te dane w aplikacje mój kalendarzyk to pokazało właśnie tak jak Ty liczyłaś czyli dzień przed nowym krwawieniem tj 29 dni i takie same zadałam tutaj pytanie jak Ty i dziewczyny twierdzą ze powinno być tak jak Ty liczyłaś ale to jest sprzeczne z tym co ja całe życie wiedziałam więc na potrzeby aplikacji mam niby 29 dniowy cykl ale wg mojej wiedzy był on 30 dniowyJak liczyć długość cyklu bo już zgłupiałam, zawsze liczyłam od pierwszego dnia krwawienia do ostatniego dnia przed następnym krwawieniem a dziś przeczytałam na mamaginekolog, że powinno się liczyć od pierwszego dnia okresu do pierwszego dnia następnego okresu. Jak Wy liczycie?
Czyli jest dla mnie jeszcze nadziejaU mnie z tydzień po terminie @ nie było nawet cienia na teście, a ciaza była. Tak więc różnie to bywa
Trzymam kciuki! Gratulacje!!!!BetaHcg 21,6
Prohesteron 27,5
Trzymajcie kciuki jeszcze mocniej !!!
Piękna kreseczka ! GratulacjeNie ma czego zazdrościć, kazdej w koncu sie uda, Tobie tez ❤
I dodaje chyba wyrazniejsze zdj jeszcze
GratulacjeBetaHcg 21,6
Prohesteron 27,5
Trzymajcie kciuki jeszcze mocniej !!!
Witam sie z Wami [emoji4] odebralam dzis wyniki drugiej bety i wyglada to tak:
1 beta- 23.12.2019 wynik 53.1
2 beta- 27.12.2019 wynik 445.3
To chyba dobrze?