Aklime
Fanka BB :)
12 dpo, test zrobiony teraz, nie z porannegoIle dni po owu jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
12 dpo, test zrobiony teraz, nie z porannegoIle dni po owu jesteś?
No to ladnie i bardzo wyraznie widac jak na moje slepe oko12 dpo, test zrobiony teraz, nie z porannego
12 dpo, test zrobiony teraz, nie z porannego
Ciezko stwierdzic, niektorym dopiero kilka dni po dniu spodziewanej miesiaczki zaczynaja wychodzic testy. Ja w kazdym badz razie dalej nie wierze i nagle rozne emocje i pytania w glowie.To ja chyba nie jestem bo dziś chyba 13 dpo i pewnie dziś popołudniu nie będzie nic. [emoji57][emoji25]
N
Ciezko stwierdzic, niektorym dopiero kilka dni po dniu spodziewanej miesiaczki zaczynaja wychodzic testy. Ja w kazdym badz razie dalej nie wierze i nagle rozne emocje i pytania w glowie.
Pięknie widać i to nie z porannego moczu! gratulacje i zazdroszczę!Nie wytrzymalam, zrobilam teraz pinka. Zdjecie z szybką.
Ps. Na zywo ciemniejsza nieco
U mnie z tydzień po terminie @ nie było nawet cienia na teście, a ciaza była. Tak więc różnie to bywaTo ja chyba nie jestem bo dziś chyba 13 dpo i pewnie dziś popołudniu nie będzie nic. [emoji57][emoji25]
Nie ma czego zazdrościć, kazdej w koncu sie uda, Tobie tez ❤Pięknie widać i to nie z porannego moczu! gratulacje i zazdroszczę!
Gratulacje!Nie ma czego zazdrościć, kazdej w koncu sie uda, Tobie tez ❤
I dodaje chyba wyrazniejsze zdj jeszcze