reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Czytałam że pozamacicznej kreski wychodzą normalnie. Jestem rano sama nie mogę się wyrwać j zostawić wszystkiego. Kupić dziś elektroniczny będzie jasność. Pokaże albo jest ciąża albo jej nie ma.
Elektroniczny pokaże Ci dokładnie to samo i nie wyjaśni zupełnie nic ale rób jak uważasz, Twoje sumienie, Twoje decyzje i Twoje życie.

Ja grzecznie zbieram się kolejny raz na te same badania, do czasu wyniku szukajcie mnie pod psychiatrykiem, gdyby wynik wyszedł znowu ujemny to mają mi już pokój przygotować ;)

Napisałabym dość brutalnie : a dasz rade się zwolnić jak pęknie Ci jajowód bo np powodem jest ciąża pozamaciczna? Czy wtedy też nie puszczą Cię do domu i wykrwawisz się w miejscu pracy?
Osobiście sama się stresuję przed betą bo boję się między innymi guza przysadki. Ale rzucę wszystko żeby zrobić to cholerne badanie bo mam dwóch Synów i muszę spinać dupsko każdego dnia, to też rola MatkiWariatki.
Nie straszę Cię, nadal podziwiam Twoją odwagę i spokój ;)
Potwierdzam, ja bym się zwolniła albo nawet wzięła urlop. Są rzeczy ważne i ważniejsze.

Elektroniczny pokaże Ci dokładnie to samo i nie wyjaśni zupełnie nic ale rób jak uważasz, Twoje sumienie, Twoje decyzje i Twoje życie.

Ja grzecznie zbieram się kolejny raz na te same badania, do czasu wyniku szukajcie mnie pod psychiatrykiem, gdyby wynik wyszedł znowu ujemny to mają mi już pokój przygotować ;)
Trzymam kciuki za betę :)

Jak ja bym chciała już testować :D a gdzie tam jeszcze, nawet wolę nie liczyć :p My to nawet w tym cyklu jeszcze nie działaliśmy a ja o testach myślę. Dziewczyny a macie jakieś objawy cyklu bezowulacyjnego? U mnie dziwne krwawienie, trwało 6 dni ale nie było mocne, bardziej takie plamienia raz większe raz mniejsze.

reklama
Cała się trzęsę i chce mi się wyć.. Kolejne dwa testy potwierdzają, że Ktoś tam naprawdę jest.. Tak bardzo się boję bety i właściwie wszystkiego się boję :/
10 i Biedronka 25 ;) Zdjęcie zrobione po minucie! Pewnie zaraz ściemnieją ale już nie wytrzymam ;)
Z i bez kontrastu ;)
Gratuluję! Nie ma wątpliwości, że jakiś maleńki lokator , zamieszkał pod serduszkiem♥️♥️♥️

Do góry