reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

O matko, jak oni dają sobie radę? Ciężko mi to sobie wyobrazić. A mieszkają sami czy z rodzicami/teściami? Pytam w takim sensie czy mają kogoś do pomocy na co dzien przy tej trojeczce ;) jeśli to zbyt osobisty temat to nie odpisuj ;)

Obecnie mieszkają z rodzicami mojego brata ponieważ rozpoczęli budowę domu, wiec poki co babcia na pełnych obrotach pomaga, ale i tak lekko nie maja. Jak to ciotka stwierdziła, maja wrażenie, ze one na zmianę spia i płaczą [emoji846]
Teraz gdybym się dowiedziała,, ze mam mieć trojaczki to chyba bym się załamała.
Niby wielkie szczęście ale oooooogrom obowiązków

reklama
Cała się trzęsę i chce mi się wyć.. Kolejne dwa testy potwierdzają, że Ktoś tam naprawdę jest.. Tak bardzo się boję bety i właściwie wszystkiego się boję :/
10 i Biedronka 25 ;) Zdjęcie zrobione po minucie! Pewnie zaraz ściemnieją ale już nie wytrzymam ;)
Z i bez kontrastu ;)

Aaaaaaaa [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
I znam te obawy, ale przede wszytskim spokoj [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] będzie dobrze. Spokojnych i nuuuuuuudnych 9 miesięcy życzę

Ale super!!! Gratulacje Kohana!
Jak ja bym chciała takie wyrazne kreseczki zobaczyć! [emoji4][emoji87]
Cała się trzęsę i chce mi się wyć.. Kolejne dwa testy potwierdzają, że Ktoś tam naprawdę jest.. Tak bardzo się boję bety i właściwie wszystkiego się boję :/
10 i Biedronka 25 ;) Zdjęcie zrobione po minucie! Pewnie zaraz ściemnieją ale już nie wytrzymam ;)
Z i bez kontrastu ;)

Wiesz co ja miałam straszne rozpieranie w brzuchu i to była torbiel. Mam nadzieje ze u ciebie to nie to ale jak testy negatywy to obserwuj co jest grane. Ja miałam kłucie i takie uczucie rozpierania
Nylam juz w tym cyklu u mojej gin, nic nie mówiła ze jakaś torbiel sie pojawia, a od 4 miesiecy stosuje metformax i oculomed max bo mam zespol PCOS.

I jak nie wierzyć intuicji? Od 1dc wiedziałam, że to ten cykl.. W 2 Dzień Świąt czułam zagnieżdzenie, dlatego z testem się pośpieszyłam. Tylko owulacji nie jestem pewna, intuicja na 19.12 stawia haha ;)
Gratulacje ! Piękne kreseczki! Ja swojej intuicji nie ufam bo dziś od rana mi mega niedobrze a to dopiero 21 DC ( według apki dzień owulacji )

Aaaaaaaa [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
I znam te obawy, ale przede wszytskim spokoj [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] będzie dobrze. Spokojnych i nuuuuuuudnych 9 miesięcy życzę
Pojadę na betę, nie mam wyjścia ale uspokoić się nie mogę. Na pewno jestem przed przewidywanym terminem @ i czuję to samo co w dwóch poprzednich ciążach. Typowa MatkaWariatka, nie zmienia się nic haha

Ale super!!! Gratulacje Kohana!
Jak ja bym chciała takie wyrazne kreseczki zobaczyć! [emoji4][emoji87]
Lepiej pokaż co u Ciebie :)

Gratulacje ! Piękne kreseczki! Ja swojej intuicji nie ufam bo dziś od rana mi mega niedobrze a to dopiero 21 DC ( według apki dzień owulacji )
Mnie mdli właśnie od 22dc ale przy owu też jest taki objaw czasem :)

Z i bez kontrastu ;)
Jednak intuicja Cie nie myli, Gratulacje 😍😍😍

reklama
U mnie narazie nic [emoji16] pracą póki co [emoji16] obdzwonilam wszystkie laboratoria w okolicy i wszyscy pobierają krew tylko do 11 więc jestem załamana. [emoji25] może pójdę dzisiaj po elektroniczny bo rano robiłam test o czułości 25 i dupa blada, więc albo jest zbyt wcześnie albo po prostu na tamtych nic nie było A tylko sobie coś wkrecilam. Ale dzisiaj mega mnie mdli od rana o bleee [emoji33][emoji2961]
Pojadę na betę, nie mam wyjścia ale uspokoić się nie mogę. Na pewno jestem przed przewidywanym terminem @ i czuję to samo co w dwóch poprzednich ciążach. Typowa MatkaWariatka, nie zmienia się nic haha

Lepiej pokaż co u Ciebie :)

Mnie mdli właśnie od 22dc ale przy owu też jest taki objaw czasem :)

Do góry