reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

O matko, jak oni dają sobie radę? Ciężko mi to sobie wyobrazić. A mieszkają sami czy z rodzicami/teściami? Pytam w takim sensie czy mają kogoś do pomocy na co dzien przy tej trojeczce ;) jeśli to zbyt osobisty temat to nie odpisuj ;)

Obecnie mieszkają z rodzicami mojego brata ponieważ rozpoczęli budowę domu, wiec poki co babcia na pełnych obrotach pomaga, ale i tak lekko nie maja. Jak to ciotka stwierdziła, maja wrażenie, ze one na zmianę spia i płaczą [emoji846]
Teraz gdybym się dowiedziała,, ze mam mieć trojaczki to chyba bym się załamała.
Niby wielkie szczęście ale oooooogrom obowiązków

reklama
Cała się trzęsę i chce mi się wyć.. Kolejne dwa testy potwierdzają, że Ktoś tam naprawdę jest.. Tak bardzo się boję bety i właściwie wszystkiego się boję :/
10 i Biedronka 25 ;) Zdjęcie zrobione po minucie! Pewnie zaraz ściemnieją ale już nie wytrzymam ;)
Z i bez kontrastu ;)

Aaaaaaaa [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
I znam te obawy, ale przede wszytskim spokoj [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] będzie dobrze. Spokojnych i nuuuuuuudnych 9 miesięcy życzę

Ale super!!! Gratulacje Kohana!
Jak ja bym chciała takie wyrazne kreseczki zobaczyć! [emoji4][emoji87]
Cała się trzęsę i chce mi się wyć.. Kolejne dwa testy potwierdzają, że Ktoś tam naprawdę jest.. Tak bardzo się boję bety i właściwie wszystkiego się boję :/
10 i Biedronka 25 ;) Zdjęcie zrobione po minucie! Pewnie zaraz ściemnieją ale już nie wytrzymam ;)
Z i bez kontrastu ;)

Wiesz co ja miałam straszne rozpieranie w brzuchu i to była torbiel. Mam nadzieje ze u ciebie to nie to ale jak testy negatywy to obserwuj co jest grane. Ja miałam kłucie i takie uczucie rozpierania
Nylam juz w tym cyklu u mojej gin, nic nie mówiła ze jakaś torbiel sie pojawia, a od 4 miesiecy stosuje metformax i oculomed max bo mam zespol PCOS.

I jak nie wierzyć intuicji? Od 1dc wiedziałam, że to ten cykl.. W 2 Dzień Świąt czułam zagnieżdzenie, dlatego z testem się pośpieszyłam. Tylko owulacji nie jestem pewna, intuicja na 19.12 stawia haha ;)
Gratulacje ! Piękne kreseczki! Ja swojej intuicji nie ufam bo dziś od rana mi mega niedobrze a to dopiero 21 DC ( według apki dzień owulacji )

Aaaaaaaa [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
I znam te obawy, ale przede wszytskim spokoj [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] będzie dobrze. Spokojnych i nuuuuuuudnych 9 miesięcy życzę
Pojadę na betę, nie mam wyjścia ale uspokoić się nie mogę. Na pewno jestem przed przewidywanym terminem @ i czuję to samo co w dwóch poprzednich ciążach. Typowa MatkaWariatka, nie zmienia się nic haha

Ale super!!! Gratulacje Kohana!
Jak ja bym chciała takie wyrazne kreseczki zobaczyć! [emoji4][emoji87]
Lepiej pokaż co u Ciebie :)

Gratulacje ! Piękne kreseczki! Ja swojej intuicji nie ufam bo dziś od rana mi mega niedobrze a to dopiero 21 DC ( według apki dzień owulacji )
Mnie mdli właśnie od 22dc ale przy owu też jest taki objaw czasem :)

Z i bez kontrastu ;)
Jednak intuicja Cie nie myli, Gratulacje 😍😍😍

reklama
U mnie narazie nic [emoji16] pracą póki co [emoji16] obdzwonilam wszystkie laboratoria w okolicy i wszyscy pobierają krew tylko do 11 więc jestem załamana. [emoji25] może pójdę dzisiaj po elektroniczny bo rano robiłam test o czułości 25 i dupa blada, więc albo jest zbyt wcześnie albo po prostu na tamtych nic nie było A tylko sobie coś wkrecilam. Ale dzisiaj mega mnie mdli od rana o bleee [emoji33][emoji2961]
Pojadę na betę, nie mam wyjścia ale uspokoić się nie mogę. Na pewno jestem przed przewidywanym terminem @ i czuję to samo co w dwóch poprzednich ciążach. Typowa MatkaWariatka, nie zmienia się nic haha

Lepiej pokaż co u Ciebie :)

Mnie mdli właśnie od 22dc ale przy owu też jest taki objaw czasem :)

Do góry