Nie no tu, to zupełnie nic nie widać ..bo zdjęcie prześwietlone zrób w świetle dziennymZdjecia robilam z lampa wiec moze po prostu przeswietlilam te kreski gdzie fabrycznie maja byc :/
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no tu, to zupełnie nic nie widać ..bo zdjęcie prześwietlone zrób w świetle dziennymZdjecia robilam z lampa wiec moze po prostu przeswietlilam te kreski gdzie fabrycznie maja byc :/
Bo pewnie nic tam nie maNie no tu, to zupełnie nic nie widać ..bo zdjęcie prześwietlone zrób w świetle dziennym
Mi tez wczoraj juz znikl brazowy skuz, ale ja nic nie czujeMoja intuicja podpowiada mi szczęśliwe zakończenie tego roku .. Od 1dc to czuję i wydaje mi się, że wczorajszy ból świadczył o zagnieżdżaniu bo po tej nocy zniknęło plamienie, mdli mnie okropnie, znowu nie mogę prowadzić i "tam" wszystko takie znajome. Nie wiem jak i skąd ale wiem, że się udało Tylko mimo szczerych nadzei nie mam pojęcia, czy tym razem się utrzyma ... Ten progesteron jest okropnie niski i już raz pozytywny test nie świadczył o ciąży
Ja widze! Cos tam sie tli i przebija zrob bez lampy zdjecie to bedzie lepiejCzy tu widac jakis cien cienia kreski?
Jak na tym nic nie widac to wyrzucam i daje sobie spokoj lepiej sie nie da uchwycic. Inna sprawa ze taki cien to tez mnie nie zadowala bo wiadomo jak to sie moze skonczycNie no tu, to zupełnie nic nie widać ..bo zdjęcie prześwietlone zrób w świetle dziennym
Jak na moje jest mega bladzioch, ale jestZdjecia robilam z lampa wiec moze po prostu przeswietlilam te kreski gdzie fabrycznie maja byc :/
Coś tam przebija, poczekaj jeszcze może, rozmawiałam z jedną klientka moja i mówiła, że u niej HCG jest produkowany późno, i lekarz jej radził robić test dopiero tydzień po spodziewanej @ więc nie tracimy nadziei.Jak na tym nic nie widac to wyrzucam i daje sobie spokoj lepiej sie nie da uchwycic. Inna sprawa ze taki cien to tez mnie nie zadowala bo wiadomo jak to sie moze skonczyc