reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Mi z córką wyszedł test tydzień po terminie dopiero (czułość 25).
Mnie już 3 dzień brzuch boli na @...

Mam nadzieję, że w poniedziałek potestujemy razem znów :-)
Mnie 2 miesiace temu wyszedl cien cienia w 14 dpo na tescie o czulosci 20 wiec myslalam ze teraz na 10 to spokojnie powinno byc widac.. no nic. Czekam jak sie sprawy rozwina. Krzyze mnie bola :(

reklama
To znowu idziemy równo [emoji4] razem raźniej

To pisz kiedy będziesz owulacje czuła. Ja mam 9.01 wizytę u lekarza to podpytam przy okazji o pęcherzyk a potem 23.01 to tez zobaczę czy już po [emoji4] Ja w styczniu JesCE nie startuje. W lutym może tez jeszcze nie ale w marcu mam nadzije ze będziemy mieć zielone światło i podzialamy [emoji4]
Także nie idźmy dalej razem- zaciążąj w styczniu [emoji4] ilu dniowe masz cykle?

IMG_7026.JPG

Tak dla poprawy humoru ;)

Zrobiłam wczoraj jeszcze strumieniowy test owulacyjny i kreska jest mocniejsza . Nie kupię już więcej paskowych są mega badziewne. Ale u Ciebie 28 DC i owulacja szok ! Ile to jeszcze czekania [emoji85]

Pierwszy raz w życiu mam taki długi i jakiś taki dziwny ten cykl. 🤷🏻‍♀️
I tez uważam, ze te strumieniowe są dużo lepsze od tych paskowych. Jak wyczerpie zapas, który mam z Allegro to zainwestuje w strumieniowe, chociaż po cichu liczę, ze się uda przez te 3 miesiące. [emoji23]

To pisz kiedy będziesz owulacje czuła. Ja mam 9.01 wizytę u lekarza to podpytam przy okazji o pęcherzyk a potem 23.01 to tez zobaczę czy już po [emoji4] Ja w styczniu JesCE nie startuje. W lutym może tez jeszcze nie ale w marcu mam nadzije ze będziemy mieć zielone światło i podzialamy [emoji4]
Także nie idźmy dalej razem- zaciążąj w styczniu [emoji4] ilu dniowe masz cykle?
Zawsze miałam tak 27-28 ale ten cykl coś mi się przedłużył i trwał 30dni. Owulacje miewam koło 15dc, w grudniu byłam na monitoringu i potwierdziło się ze owu 15dc. Z jednej str dobrze ze mi się ten cykl przedłużył bo owu by normalnie wypadła jak będę na wyjeździe służbowym a dzięki temu ze @ przyszła dopiero dziś owu wyjdzie po moim powrocie ;) w styczniu tez planujemy badanie nasienia męża wiec możliwe ze znowu się czegoś dowiemy

@Agbieva, ja nie miałam, ale testów się narobiłam w życiu, ze ohoho i najbardziej lubię jednak te strumieniowe z rossmana check&go. Szybko mi ciąże pokazały dość wyraźnie i nigdy nie pokazały fałszywych kresek, a Pink np kilka razy.
@ElaStyczna , możliwe[emoji846] jedynie beta da Ci 100% pewności [emoji846]
@HappyBabyMama, @MonDiet ahhh, 2020 będzie Wasz

U mnie tak jak mówiłam @ coraz blizej. Wczoraj po przytulankach czerwona krew, zawsze tak mam blisko pprzed okresem . Szyjka dzis tez jakby mieksza , choc to jeszcze nie moja pora jej badania. Test oczywiscie biel wiec czekam na @
Ja tak miałam w poprzednim cyklu. Krew po przytulankach i już wiedziałam że będę miała okres.

Ja dzisiaj już nie wytrzymałam i również zrobiłam test. Oczywiście biało. Brzuch mnie oczywiście zaczyna pobolewać na @. Jakoś w tym miesiącu ciężko to przechodzę - straszne doły łapie. Muszę psychicznie się ogarnąć, bo do głowy dostanę.
Dziewczyny mam testy z biedronki - Czy one są coś warte? Miała któraś ?
Ja robiłam 29 dc ten z biedry i nic nie wyszło, dzisiaj drugi dzień spóźnia się okres.

Hejka hej, witam się w 31 dniu cyklu, okresu nadal brak 🙈
A no i testu nie zrobiłam bo jakoś nie ogarnęłam poranka, musiałam lecieć z psem na dwór i szybko się wysikałam, a poza tym zastanawiam się do czego dziewczyny sikacie żeby pobrać mocz do pipetki? 😂

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka hej, witam się w 31 dniu cyklu, okresu nadal brak 🙈
A no i testu nie zrobiłam bo jakoś nie ogarnęłam poranka, musiałam lecieć z psem na dwór i szybko się wysikałam, a poza tym zastanawiam się do czego dziewczyny sikacie żeby pobrać krew do pipetki? 😂
Rozumiem ze chodzilo o mocz. Moj maz wycial mi z butelki tzw kubeczek haha

Do góry