reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

U mnie tak jak mówiłam @ coraz blizej. Wczoraj po przytulankach czerwona krew, zawsze tak mam blisko pprzed okresem . Szyjka dzis tez jakby mieksza , choc to jeszcze nie moja pora jej badania. Test oczywiscie biel wiec czekam na @

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj śniło mi się, że @ przyszła. Ale w realu nadal biały śluz. I nadal boli brzuch, ehh już 3 dzień.

Na teście biel wizira :-( :(

Jeśli @ się nie zjawi, to w poniedziałek znowu teścik ;-)

U mnie dziś 28dc i gruba krecha na teście owulacyjnym plus śluz jak białko jajka, wcześniej od 10dc ciagle miałam kreski na testach, aż załatwiałam się co jest. Termin @ miałam na sylwestra, ale po dzisiejszym dniu już zgłupiałam 🤷🏻‍♀️
Zrobiłam wczoraj jeszcze strumieniowy test owulacyjny i kreska jest mocniejsza . Nie kupię już więcej paskowych są mega badziewne. Ale u Ciebie 28 DC i owulacja szok ! Ile to jeszcze czekania 🙈

Ja dzisiaj już nie wytrzymałam i również zrobiłam test. Oczywiście biało. Brzuch mnie oczywiście zaczyna pobolewać na @. Jakoś w tym miesiącu ciężko to przechodzę - straszne doły łapie. Muszę psychicznie się ogarnąć, bo do głowy dostanę.
Dziewczyny mam testy z biedronki - Czy one są coś warte? Miała któraś ?

Dziewczyny, ja sie tak zastanawiam oczywsicie dopoki @ nie przyjdzie robie sobie pewnie niepotrzebnie nadzieje.. czy to mozliwe, ze w 13 dpo nic nie widac na testach? Mozliwe ze moze wyjsc pozniej?

Dziewczyny, ja sie tak zastanawiam oczywsicie dopoki @ nie przyjdzie robie sobie pewnie niepotrzebnie nadzieje.. czy to mozliwe, ze w 13 dpo nic nie widac na testach? Mozliwe ze moze wyjsc pozniej?
Mi z córką wyszedł test tydzień po terminie dopiero (czułość 25).
Mnie już 3 dzień brzuch boli na @...

Mam nadzieję, że w poniedziałek potestujemy razem znów :-)

reklama
Do góry