Aklime
Fanka BB :)
Ja tez przed @ mam miekkaCzytam w necie o szyjce i oszaleć można. [ Na okres twarda bo ułatwia przepływ krwi. Na okres miękka. Na ciążę twarda. Na ciążę miękka. We wczesnej ciąży taka sama jak na okres. ]
Pluję sobie w brodę, że w poprzednim cyklu nie sprawdzałam, tylko dopiero teraz.
W owu była miękka, wiadomo. Potem się zrobiła twarda.
Od 2 dni, tak jak mam odczucie, że zaraz @ przyjdzie jest znowu miękka.
Kupiłam testy, i teraz się rana nie mogę doczekać ;-)
Moj tez drugi z duphastonem ale w poprzednim nie mialam tylch plamien, jedynie dzien przed @ wieczorem .A teraz caly czas :/ testujesz w sylwestra? Mnie kusi wczesniej ale wszystkie objawy na okres wiec pewnie nawet nie doczekam tego 2 styczniaUfff czyli nie jestem sama.. To mój 2gi cykl z dupkiem i wiedziałam, że mogą wystąpić plamienia ale ja od 16dc je mam tym razem i dokładnie jest tak jak opisujesz, taki brunatny śluz na szyjce + jajnik lewy mnie boli od 14dc a dzisiaj mam okropne mdłości tylko Kto by nie miał po takim obżarstwie Owulację miałam wg mnie w 14dc, wg dwóch aplikacji w 15dc a wg ovuFriend i jeszcze innej w 17dc i sama nie wiem co o tym myśleć bo ovuFriend najbardziej ufałam ale jakoś mi nie pasuje wg objawów tak późno owu choć to głównie na podstawie temperatury apka wylicza.