reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
A wiesz, że mnie to nie zaskoczyło ;) Już wczoraj tak czułam :) Trzymam kciuki za betę i prawidłowy przyrost.

Wy tu o objawach piszecie a ja od 1dc czułam, że to ten moment ;) Nawet bez objawów ;)
Po historii z października ani objawy mnie nie przekonają ani cienie na testach.
Nirstety temperatura jest na tyle nisko, że raczej nawet niezawodna intuicja poległa.
Do tego od pierwszego dnia.przyjmowania.duphastonu mam plamienia.
Nie wiem już co się nawyrabiało z moim organizmem bo dopóki nie zaczęliśmy starać się o Numer3 to wszystko odbywało się książkowo a jedyne plamienie to owulacyjne, które zaczęło się pojawiać ok.rok temu.
Terz nagle organizm postanowił się rozregulować
Nawet Ginka jest zdziwiona bo zna mnie już 7 lat i zawsze powtarzała, że ani testów nie potrzebuję ani nawet USG bo nigdy się nie zdarzyło, żebym cokolwiek przeoczyła.
U mnie tez plamienie po tym dupku, byl jakis dzien przerwy, dzis teoretycznie tez, ale badam szyjke, zbieram sluz a tam czerwono brazowy sluz i to duzo... szyjka twarda zamknieta 9 dpo, jajniki juz 3 dzien czuje, wysypalo jak zawsze przed @... czy dupek moze az za bardzo skrocic cykl? Powinien przeciez wydluzac...

Mi wlasnie kawa bardzo nie smakuje... A przecież ja ja kocham. Ogólnie cały czas się czuje jakbym kaca miała [emoji23][emoji23][emoji23]
I dobrze że Cię nie ciągnie :) ja to od razu zrezygnowałam z papierosów ale łatwo nie było bo mnie ciągnęło bardzo . Dobrze że kawy nie musiałam rzucać bo uwielbiam :)

Kobietki troszke z innej beczki mam pytanie, jak wygladaly Wasze bety w zdrowych ciazach i w tych z pustymi jajami plodowymi? bo ja ostatni okres mialam 25.11 ale owulacje mialam przesunieta i mialam ja jakos 12-13.12. Bete robilam 23.12 (dzien przed planowana @) i wyszla 53.1 i nie wiem czy to nie za malo 😥 w Swieta nie bylo mozliwosci powtorzyc i dzis bylam znowu na becie ale wyniki dopiero w poniedzialek, a ja sie troszke zaczelam stresowac ze beta zbyt niska 😥

U mnie tez plamienie po tym dupku, byl jakis dzien przerwy, dzis teoretycznie tez, ale badam szyjke, zbieram sluz a tam czerwono brazowy sluz i to duzo... szyjka twarda zamknieta 9 dpo, jajniki juz 3 dzien czuje, wysypalo jak zawsze przed @... czy dupek moze az za bardzo skrocic cykl? Powinien przeciez wydluzac...
Ja dwa cykle temu dostałam duphaston na wywołanie @ . Ale ogólnie nie przyjmuje go na stałe więc nie pomogę :/

Ty się tu nie stresuj tylko ciesz - to super wynik i czekamy na przyrost :) Gratulacje ;)

Kobietki troszke z innej beczki mam pytanie, jak wygladaly Wasze bety w zdrowych ciazach i w tych z pustymi jajami plodowymi? bo ja ostatni okres mialam 25.11 ale owulacje mialam przesunieta i mialam ja jakos 12-13.12. Bete robilam 23.12 (dzien przed planowana @) i wyszla 53.1 i nie wiem czy to nie za malo 😥 w Swieta nie bylo mozliwosci powtorzyc i dzis bylam znowu na becie ale wyniki dopiero w poniedzialek, a ja sie troszke zaczelam stresowac ze beta zbyt niska 😥

Dziewczyny czy któryś z Waszych mężów miał badanie nasienia? Mąż ma mieć 10 stycznia z tym, że musimy dostarczyć do labo jeden kubek z nasieniem a drugi pusty. Wiem, że trzeba kubek z nasieniem mieć blisko ciała?

reklama
Do góry