reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Mi wlasnie kawa bardzo nie smakuje... A przecież ja ja kocham. Ogólnie cały czas się czuje jakbym kaca miała [emoji23][emoji23][emoji23]
o widzisz, to jest dobre porównanie, w wigilię wypiłam 1 drinka a na drugi dzień kac jak po imprezie. Dziś znów mam to uczucie rozbicia/kaca.

Nie mialam jak tego zrobic bo pierwsza bete zrobilam 23 odebralam 24. Pozniej 2 dni Swiat i niestety w mojej pipidowie przychodnie nieczynne i labo tez. Od razu poszlam dzisiaj wyniki w poniedzialek. 7 stycznia mam wizyte u gina wiec wszystko bedzie wiadomo.

Wiem wiem rozumiem. Ale nie zamartwiać się wynikiem bety bo jest prawidłowy. Natomiast jeśli chcesz sprawdzac przyrost to warto te 48 h sprawdzac. Na pewno dzisiejsza beta tez da ci jakiś obraz a do 7.01 Już niedaleko [emoji4]
Wszytsko będzie dobrze.

Wiem wiem rozumiem. Ale nie zamartwiać się wynikiem bety bo jest prawidłowy. Natomiast jeśli chcesz sprawdzac przyrost to warto te 48 h sprawdzac. Na pewno dzisiejsza beta tez da ci jakiś obraz a do 7.01 Już niedaleko [emoji4]
Wszytsko będzie dobrze.
Oby 😊 dziekuje za te slowa, duzo dla mnie znacza 😊 ja ogolnie jestem panikara a to moja pierwsza ciaza w zyciu i dzis weszlam na nowy poziom paniki- z zamartwiania sie o wysokosc bety, do ciazy pozamacicznej z racji tego ze boli mnie po prawej stronie gdzie byla owulacja czasami tak ze az promieniuje mi do pachwiny. Czasami brzych boli mnie jak na okres i czasami po lewej stronie, ale po prawej dosc mocno i dlugo i codziennie dlatego zaczelam oczywiscie o tym czytac i juz dzis oszalalam i nic nie czytam, nic nie patrze bo zglupieje 😂

Ja cały czas mam kaca. Nawet kawa wylana smakuje jak w dzień kiedy miałabym kaca. 0ije tylko rozpuszczalna, słaba i z mlekiem. [emoji4] Martwię się że ta kreska nic nie znaczy bo Jest blada Ale wyrazna po czasie [emoji848] ahhh... muszę poczekać Ale ciężko wytrzymać, wiadomo że już chciałoby się wiedzieć [emoji4]
o widzisz, to jest dobre porównanie, w wigilię wypiłam 1 drinka a na drugi dzień kac jak po imprezie. Dziś znów mam to uczucie rozbicia/kaca.

Moja kreska dwa dni przed spodziewana miesiączka była prawie nie widoczna, ale z dnia na dzień coraz mocniejsza. Jutro kończę 18 tc[emoji846]
Ja cały czas mam kaca. Nawet kawa wylana smakuje jak w dzień kiedy miałabym kaca. 0ije tylko rozpuszczalna, słaba i z mlekiem. [emoji4] Martwię się że ta kreska nic nie znaczy bo Jest blada Ale wyrazna po czasie [emoji848] ahhh... muszę poczekać Ale ciężko wytrzymać, wiadomo że już chciałoby się wiedzieć [emoji4]

No moja też była prawie nie widoczną [emoji4] jak wyschala to była coraz wyrazniejsza. Nadal jest bardzo blada Ale jest [emoji4] Mam nadzieję że to ciaza [emoji4] A ile po tym teście wyszedł Ci wyraźny?
Moja kreska dwa dni przed spodziewana miesiączka była prawie nie widoczna, ale z dnia na dzień coraz mocniejsza. Jutro kończę 18 tc[emoji846]

Ja w ogóle 1 test robiłam wcześnie rano, nic tam nie widziałam i wyrzuciłam. Po kilku godzinach zajrzałam do kosza na śmieci [emoji85] test był suchy i widoczny cień. Bardziej widoczna kreska wyszła mi w dniu spodziewanej miesiączki czyli dwa dni później. A test celowo robiłam wcześniej bo ja po prostu czułam, że jestem w ciąży. Staraliśmy się 7 miesięcy i od razu wyczulam że coś innego się że mną dzieje niż dotychczas
No moja też była prawie nie widoczną [emoji4] jak wyschala to była coraz wyrazniejsza. Nadal jest bardzo blada Ale jest [emoji4] Mam nadzieję że to ciaza [emoji4] A ile po tym teście wyszedł Ci wyraźny?

Wrzucam zdjęcia testów w kolejności.
1 zdjęcie dwa dni przed spodziewana @
2 zdjęcie jeden dzień przed spodziewana miesiączka
Potem zrobiłam przerwę
3 zdjęcie jeden dzień po terminie @
received_510107453122962.jpeg
received_3199205980151392.jpeg
received_398115320901433.jpeg

reklama
U mnie wlasnieejst tak problem że chyba owu się przesunala. Więc dziś mam 38dc. A też tak miałaś że te kreskówki wyschnięciu były wyrazniejsze? Bo ja jak zrobiłam to od razu zauważyłam delikatny cień Ale prawie nie widoczny A im bardziej wysychalo tym było bardziej tego bladziocha widać [emoji4][emoji848]
Wrzucam zdjęcia testów w kolejności.
1 zdjęcie dwa dni przed spodziewana @
2 zdjęcie jeden dzień przed spodziewana miesiączka
Potem zrobiłam przerwę
3 zdjęcie jeden dzień po terminie @Zobacz załącznik 1061405Zobacz załącznik 1061406Zobacz załącznik 1061407

Do góry