annajak
Fanka BB :)
Jeden płytkowy pink 10 i facelle też 10 . Pinka już używałam i się sprawdził, a facelli jeszcze nie miałam.W jakie sie zaopatrzylas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeden płytkowy pink 10 i facelle też 10 . Pinka już używałam i się sprawdził, a facelli jeszcze nie miałam.W jakie sie zaopatrzylas?
Dziś zaczęło mnie boleć lekko podbrzusze i mam kłucia z prawej strony więc może jednak będzie owulacjaMi w cylku bezowulacyjnym pokazywaly dwie grube krechy, a w cyklu gdzie owulacja byla paski pokazywaly brak owulacji. Takze ja je zupelnie odstawilam i na podstawie monitoringu i obserwacji organizmu dalej dzialalam i sie udalo
A ten plytkowy to nie jest 20? Bo wlasnie mam tylko taki na jutroJeden płytkowy pink 10 i facelle też 10 . Pinka już używałam i się sprawdził, a facelli jeszcze nie miałam.
Były i takie, i takie. Sprawdzałam w sklepie dwa razy ;-) Mam 10 :-)A ten plytkowy to nie jest 20? Bo wlasnie mam tylko taki na jutro
Kurczaki no nic. Moze pojde na spacer do rosmana po jakas 10Były i takie, i takie. Sprawdzałam w sklepie dwa razy ;-) Mam 10 :-)
ja dzis rano prawie zaslablam jak wchodziłam pod prysznic, musiałam się położyć na kafelkach. Myślę że ktoś daje o sobie znać '' no halo, ja już tu jestem'' gratulacje kochana!!Tak mi się dzisiaj kręci w głowie i mi nie dobrze. Ale to już chyba z emocji [emoji16] nie wierzę normalnie!
No na owulacje zawsze mnie bolalo po tej stronie gdzie byl dominujacy pecherzykDziś zaczęło mnie boleć lekko podbrzusze i mam kłucia z prawej strony więc może jednak będzie owulacja
Nie mialam jak tego zrobic bo pierwsza bete zrobilam 23 odebralam 24. Pozniej 2 dni Swiat i niestety w mojej pipidowie przychodnie nieczynne i labo tez. Od razu poszlam dzisiaj wyniki w poniedzialek. 7 stycznia mam wizyte u gina wiec wszystko bedzie wiadomo.Miliplet betę powinno się robić co 48 godzin aby sprawdzić czy jest prawidłowy przyrost inaczej nic się nie dowiesz. Wiec zrób betę tak żebyś po 48 godzinach mogła zbadać następna inaczej nic ci te wartosci za bardzo nie dają.
Mi pink 10 nie wyszla przy becie 53 ale bobo test czulosci 25 piekna wyrazna krechaJeden płytkowy pink 10 i facelle też 10 . Pinka już używałam i się sprawdził, a facelli jeszcze nie miałam.