reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Mi w cylku bezowulacyjnym pokazywaly dwie grube krechy, a w cyklu gdzie owulacja byla paski pokazywaly brak owulacji. Takze ja je zupelnie odstawilam i na podstawie monitoringu i obserwacji organizmu dalej dzialalam i sie udalo 😊
Dziś zaczęło mnie boleć lekko podbrzusze i mam kłucia z prawej strony więc może jednak będzie owulacja 🤔

Tak mi się dzisiaj kręci w głowie i mi nie dobrze. Ale to już chyba z emocji [emoji16] nie wierzę normalnie!
ja dzis rano prawie zaslablam jak wchodziłam pod prysznic, musiałam się położyć na kafelkach. Myślę że ktoś daje o sobie znać '' no halo, ja już tu jestem'' :) gratulacje kochana!! :)

Miliplet betę powinno się robić co 48 godzin aby sprawdzić czy jest prawidłowy przyrost inaczej nic się nie dowiesz. Wiec zrób betę tak żebyś po 48 godzinach mogła zbadać następna inaczej nic ci te wartosci za bardzo nie dają.
Nie mialam jak tego zrobic bo pierwsza bete zrobilam 23 odebralam 24. Pozniej 2 dni Swiat i niestety w mojej pipidowie przychodnie nieczynne i labo tez. Od razu poszlam dzisiaj wyniki w poniedzialek. 7 stycznia mam wizyte u gina wiec wszystko bedzie wiadomo.

reklama
Do góry