@Natalia198777 jak tam sytuacja, masz pozytywne wieści dla nas ?Ja czekam na @ ma byc 5 września.... na pewno przed testu nie robię... zrobię o ile nie przyjdzie po terminie@
reklama
Fredka, możesz z nami zostać, chodziło mi tylko że na in vitro wiecej osób odpowie fachowo na pytania nt, choć widze ze tutaj Agatha 123 tez jest w temacie wiec czuj sie jak u siebie w domu powodzeniakurczę, wyszło że nie na tym wątku powinnam pisać. Tak to jest, jak się jest nieogarniętym na forach:-)
Natalia198777
Fanka BB :)
Nie mam. plamieniela dziś brązowe tak jak to u mnie przed @ .... Tak że jedzie ciotka z Ameryki i jest coraz bliżej.... czekamy na kolejny miesiąc@Natalia198777 jak tam sytuacja, masz pozytywne wieści dla nas ?
Na in vitro się nie znam ale mój lekarz mówił że najważniejszy jest prawidłowy przyrost a wysokość jest indywidualna na samym początku, ja robiłam betę w 1 dniu 5 tygodnia i miałam 177 później bardzo mało urosła, dostałam zastrzyk z pregnylu, ale już nie ruszyło dalej i po kolejnych dwóch dniach był spadek.Fredka, możesz z nami zostać, chodziło mi tylko że na in vitro wiecej osób odpowie fachowo na pytania nt, choć widze ze tutaj Agatha 123 tez jest w temacie wiec czuj sie jak u siebie w domu powodzenia
Nie mam. plamieniela dziś brązowe tak jak to u mnie przed @ .... Tak że jedzie ciotka z Ameryki i jest coraz bliżej.... czekamy na kolejny miesiąc
to szkoda, trzymam kciuki zeby ten cykl bedzie tym ostatnim w sensie oczekiwań
Na in vitro się nie znam ale mój lekarz mówił że najważniejszy jest prawidłowy przyrost a wysokość jest indywidualna na samym początku, ja robiłam betę w 1 dniu 5 tygodnia i miałam 177 później bardzo mało urosła, dostałam zastrzyk z pregnylu, ale już nie ruszyło dalej i po kolejnych dwóch dniach był spadek.
ok rozumiem
patrycja995
Zaciekawiona BB
7 dni po owuA ile masz dni po owu
Martyna84
Agata a jak u ciebie? Przyszła @ już?
U mnie już prawie koniec @.
A nabawiłam się chyba jakiegoś zapalenia przełyku, albo żołądka, bo od dłuższego czasu mnie mdliło, a dziś doszedł ból przy jedzeniu i w plecach też, takie jakieś rozpieranie. Cóż mi się to mogło przyplątać?
A nabawiłam się chyba jakiegoś zapalenia przełyku, albo żołądka, bo od dłuższego czasu mnie mdliło, a dziś doszedł ból przy jedzeniu i w plecach też, takie jakieś rozpieranie. Cóż mi się to mogło przyplątać?
Natalia198777
ok rozumiem
Dzięki
Fado123
a czy nie masz jakiś wrzodów ? albo stres ?Agata a jak u ciebie? Przyszła @ już?
reklama
Natalia198777
A nie masz tak , że ból brzucha, mdłości i ból w plecach ale tak okolicę lędzwi ??Agata a jak u ciebie? Przyszła @ już?