reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Fredka, możesz z nami zostać, chodziło mi tylko że na in vitro wiecej osób odpowie fachowo na pytania nt, choć widze ze tutaj Agatha 123 tez jest w temacie :) wiec czuj sie jak u siebie w domu ;) powodzenia
Na in vitro się nie znam ale mój lekarz mówił że najważniejszy jest prawidłowy przyrost a wysokość jest indywidualna na samym początku, ja robiłam betę w 1 dniu 5 tygodnia i miałam 177 później bardzo mało urosła, dostałam zastrzyk z pregnylu, ale już nie ruszyło dalej i po kolejnych dwóch dniach był spadek.

Nie mam.:( plamieniela dziś brązowe tak jak to u mnie przed @ .... Tak że jedzie ciotka z Ameryki i jest coraz bliżej.... czekamy na kolejny miesiąc

to szkoda, trzymam kciuki zeby ten cykl bedzie tym ostatnim w sensie oczekiwań :)

Na in vitro się nie znam ale mój lekarz mówił że najważniejszy jest prawidłowy przyrost a wysokość jest indywidualna na samym początku, ja robiłam betę w 1 dniu 5 tygodnia i miałam 177 później bardzo mało urosła, dostałam zastrzyk z pregnylu, ale już nie ruszyło dalej i po kolejnych dwóch dniach był spadek.

ok rozumiem

Agata a jak u ciebie? Przyszła @ już?

U mnie już prawie koniec @.
A nabawiłam się chyba jakiegoś zapalenia przełyku, albo żołądka, bo od dłuższego czasu mnie mdliło, a dziś doszedł ból przy jedzeniu i w plecach też, takie jakieś rozpieranie. Cóż mi się to mogło przyplątać?

A nabawiłam się chyba jakiegoś zapalenia przełyku, albo żołądka, bo od dłuższego czasu mnie mdliło, a dziś doszedł ból przy jedzeniu i w plecach też, takie jakieś rozpieranie. Cóż mi się to mogło przyplątać?
a czy nie masz jakiś wrzodów ? albo stres ?

reklama

A nie masz tak , że ból brzucha, mdłości i ból w plecach ale tak okolicę lędzwi ??

Do góry