kasieczna
Fanka BB :)
To raczej za szybko żeby wyszedł test. Ja bym jeszcze z 4 dni poczekała. A tak na prawdę pierwsze objawy ciąży można pomylic ze zbliżającym się okresem.7 dni po owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To raczej za szybko żeby wyszedł test. Ja bym jeszcze z 4 dni poczekała. A tak na prawdę pierwsze objawy ciąży można pomylic ze zbliżającym się okresem.7 dni po owu
Jeszcze nie. Biegam do domu z tramwaju bo brzuch zaczął mnie trochę boleć ale bardziej krzyż, ale jeszcze nic się nie pojawiło. Temperatura dużo niższa dzisiaj więc albo jeszcze dziś albo jutro @ zawita. Ewidentnie druga faza cyklu mi się wydluzyla po poronieniu.Agata a jak u ciebie? Przyszła @ już?
U mnie już prawie koniec @.
A nabawiłam się chyba jakiegoś zapalenia przełyku, albo żołądka, bo od dłuższego czasu mnie mdliło, a dziś doszedł ból przy jedzeniu i w plecach też, takie jakieś rozpieranie. Cóż mi się to mogło przyplątać?
Kochana, jestem tego w 100% swiadoma haha. Po prostu należę do baaaaaardzo niecierpliwych osób w kazdej sytuacji hahaTo raczej za szybko żeby wyszedł test. Ja bym jeszcze z 4 dni poczekała. A tak na prawdę pierwsze objawy ciąży można pomylic ze zbliżającym się okresem.
Wiem wiem, też taka jestem *(już to z resztą pisałam ) ja staram się powstrzymywać ale coś czuję, że mi się nie udaKochana, jestem tego w 100% swiadoma haha. Po prostu należę do baaaaaardzo niecierpliwych osób w kazdej sytuacji haha
No i witaj nowy cyklu! @ francowata nigdy nie zawodzi zawsze przychodzi temperatura też jednak nie oszukuje. Dobrze, że rytuał co miesięcznego wycia wczoraj już odstawiłam i dzisiaj nawet siły na to nie mam. Coś czuję, że w weekend uskutecznię Proseco. Polecam z Lidla plus mrożone malinyJeszcze nie. Biegam do domu z tramwaju bo brzuch zaczął mnie trochę boleć ale bardziej krzyż, ale jeszcze nic się nie pojawiło. Temperatura dużo niższa dzisiaj więc albo jeszcze dziś albo jutro @ zawita. Ewidentnie druga faza cyklu mi się wydluzyla po poronieniu.
Tak stresu trochę mam, a co do wrzodów to nie wiem, muszę iść do lekarza...a czy nie masz jakiś wrzodów ? albo stres ?
Tak to wszystko mam... Ból od ledzwi w górę..A nie masz tak , że ból brzucha, mdłości i ból w plecach ale tak okolicę lędzwi ??
Agata będzie dobrze... Nowe cykl przed nami...No i witaj nowy cyklu! @ francowata nigdy nie zawodzi zawsze przychodzi temperatura też jednak nie oszukuje. Dobrze, że rytuał co miesięcznego wycia wczoraj już odstawiłam i dzisiaj nawet siły na to nie mam. Coś czuję, że w weekend uskutecznię Proseco. Polecam z Lidla plus mrożone maliny
Jeszcze będzie cudownieAgata będzie dobrze... Nowe cykl przed nami...
Ja co miesiąc myślę, że będę spokojna a po owulacji zaczyna się jakieś szaleństwoWiem wiem, też taka jestem *(już to z resztą pisałam ) ja staram się powstrzymywać ale coś czuję, że mi się nie uda
O tak u mnie to samo. Godziny i dni się wleką w nieskończoność...Ja co miesiąc myślę, że będę spokojna a po owulacji zaczyna się jakieś szaleństwo