reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Tak stresu trochę mam, a co do wrzodów to nie wiem, muszę iść do lekarza...

Tak to wszystko mam... Ból od ledzwi w górę..
Wiesz co mam tak samo od jakiegoś czasu... bylam u lekarza badania krwi i moczu ok. Doszukałam się informacji , że może to być objaw mięsniaków na macicy. U mnie są 2 maleńkie i co prawda lekarka mówiła , że sa malutkie do obserwacji i tyle.... ale ich umiejscowienie może powodować takie objawy ... a u Ciebie ich nie ma?

reklama
Więc potwierdzam u mnie @ jak w zegarku... działamy dalej.. wszystkim tym ,które mogą jeszcze testować w tym mc życzę powodzenia i czekam na wieści

Wiesz co mam tak samo od jakiegoś czasu... bylam u lekarza badania krwi i moczu ok. Doszukałam się informacji , że może to być objaw mięsniaków na macicy. U mnie są 2 maleńkie i co prawda lekarka mówiła , że sa malutkie do obserwacji i tyle.... ale ich umiejscowienie może powodować takie objawy ... a u Ciebie ich nie ma?
Jestem teraz pod częstą obserwacją lekarza po poronieniu i nic nie znalazła, więc to chyba nie to, zaraz jak się dowiem co to jest to ci napisze...

Ja dziś nie za dobrze się czuje, od rana boli mnie lewy jajnik i mam straszne mdłości - dopiero teraz zjadłam śniadanie..
Czekam z niecierpliwością na poniedziałkowa wizytę u lekarza - ta niepewność jest straszna!
To kto teraz testuje? Za kogo trzymamy kciuki?

reklama
Do góry