reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Witajcie dziewczyny
Jestem tu nowa i chodź staramy się z mężem już kilka lat, po raz pierwszy zarejestrowałam się na forum.
Za mną II pełna procedura IN VITRO - miałam zamrożonych 5 mrozaczków (5-dniowe), z czego przy pierwszej procedurze miałam tylko 1-ną 5-dniową blastocystę ale niestety nie wyszło.
26 sierpnia popołudniu miałam criotransfer jednej blastocysty, wczoraj zrobiłam betę (był to, o ile dobrze liczę, 9dpt) - beta wyszła tylko 8,2. Nie wiem co o tym myśleć, lekarka powiedziała, że dla niej to jest bardzo wcześnie i kazała powtórzyć wynik po dwóch dniach (czyli jutro). Co wy o tym myślicie? Mogę mieć jakieś nadzieje?
Witaj Fredka,
wydaje mi się, że pomoc i porady o Invitro znajdziesz w wątku INVITRO. Ja bardzo chciałabym Cie wesprzeć, ale nie mam doswiadczenia ani wiedzy
życzę Ci wszystkiego naj naj... powodzenia!

reklama
Witajcie dziewczyny
Jestem tu nowa i chodź staramy się z mężem już kilka lat, po raz pierwszy zarejestrowałam się na forum.
Za mną II pełna procedura IN VITRO - miałam zamrożonych 5 mrozaczków (5-dniowe), z czego przy pierwszej procedurze miałam tylko 1-ną 5-dniową blastocystę ale niestety nie wyszło.
26 sierpnia popołudniu miałam criotransfer jednej blastocysty, wczoraj zrobiłam betę (był to, o ile dobrze liczę, 9dpt) - beta wyszła tylko 8,2. Nie wiem co o tym myśleć, lekarka powiedziała, że dla niej to jest bardzo wcześnie i kazała powtórzyć wynik po dwóch dniach (czyli jutro). Co wy o tym myślicie? Mogę mieć jakieś nadzieje?
Ja bym się trzymała nadziei, bo co jak nie ona nas jeszcze przy zdrowych zmysłach trzyma :) jestem dobrej myśli i trzymam za Ciebie kciuki!!! Teraz to już musi być to!

Dzieki za otuchę Nnatka :)
Nie słyszałam o takiej zasadzie, ale skoro tak mówisz, to tak jest! ;-)
Dalej moje ciało jest "zwykłe". Nie mam nawet nadmiaru sluzu czy czestego chodzenia do toalety, ale ja jeszcze nie jestem w terminie @ wiec moze za duzo oczekuje. nie wiem sama.
dzisiaj mam takie zawroty głowy, silne - rzadko mi się to zdarza.
Albo przeziebiłam sie od corki, albo nie wiem co. Spałam w nocy z przerwami, ale wstałam o 10tej rano.... :rofl:
Jest na 100%, ja parę dni po owulacji piłam z koleżanką wino i tak mi w glowe strzeliło że masakra i nic złego się nie wydarzyło :)
Nadmiar sluzu u mnie pojawił się pod koniec 7tc. Przy pozytywnym teście nie miałam go prawie wcale. To nie jets wyznacznik.

Dzięki za otuchę ;* bardzo bym chciała, żeby tym razem się udało... niedługo urodziny narzeczonego, miał by wymarzony prezent akurat :) ten cykl jest jakiś dziwny i to dało mi trochę nadziei. Ale i tak szybciej niż można to się nie dowiem hahaha
A ile masz dni po owu
Witajcie dziewczyny
No pewnie, teraz powinna ładnie rosnąć, jeśli po dwóch dniach będzie ładny przyrost to tylko pogratulować :) na internecie są kalkulatory przyrostu bety. Można samemu sobie sprawdzic :)

A ile masz dni po owu
No pewnie, teraz powinna ładnie rosnąć, jeśli po dwóch dniach będzie ładny przyrost to tylko pogratulować :) na internecie są kalkulatory przyrostu bety. Można samemu sobie sprawdzic :)
Lejesz miód na moje serce, bo wszyscy piszą, że to mało i jest pewnie biochemiczna. Niby się już naczytałam na necie, że raczej nie ma szans i w 80% jestem na to przygotowana, ale wiesz jak jest. My tu wszystkie łapiemy się resztek szans

Lejesz miód na moje serce, bo wszyscy piszą, że to mało i jest pewnie biochemiczna. Niby się już naczytałam na necie, że raczej nie ma szans i w 80% jestem na to przygotowana, ale wiesz jak jest. My tu wszystkie łapiemy się resztek szans
Ja miałam jakiś cykl sztuczny i nie wiem za bardzo co z tą owulacją. Jestem trochę zielona jeszcze

reklama
Nie czytaj internetów :) postaraj się odprężyć i powtórzyć betę po dwóch dniach :)

Do góry