reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Witajcie dziewczyny
Jestem tu nowa i chodź staramy się z mężem już kilka lat, po raz pierwszy zarejestrowałam się na forum.
Za mną II pełna procedura IN VITRO - miałam zamrożonych 5 mrozaczków (5-dniowe), z czego przy pierwszej procedurze miałam tylko 1-ną 5-dniową blastocystę ale niestety nie wyszło.
26 sierpnia popołudniu miałam criotransfer jednej blastocysty, wczoraj zrobiłam betę (był to, o ile dobrze liczę, 9dpt) - beta wyszła tylko 8,2. Nie wiem co o tym myśleć, lekarka powiedziała, że dla niej to jest bardzo wcześnie i kazała powtórzyć wynik po dwóch dniach (czyli jutro). Co wy o tym myślicie? Mogę mieć jakieś nadzieje?
Witaj Fredka,
wydaje mi się, że pomoc i porady o Invitro znajdziesz w wątku INVITRO. Ja bardzo chciałabym Cie wesprzeć, ale nie mam doswiadczenia ani wiedzy
życzę Ci wszystkiego naj naj... powodzenia!

reklama
Witajcie dziewczyny
Jestem tu nowa i chodź staramy się z mężem już kilka lat, po raz pierwszy zarejestrowałam się na forum.
Za mną II pełna procedura IN VITRO - miałam zamrożonych 5 mrozaczków (5-dniowe), z czego przy pierwszej procedurze miałam tylko 1-ną 5-dniową blastocystę ale niestety nie wyszło.
26 sierpnia popołudniu miałam criotransfer jednej blastocysty, wczoraj zrobiłam betę (był to, o ile dobrze liczę, 9dpt) - beta wyszła tylko 8,2. Nie wiem co o tym myśleć, lekarka powiedziała, że dla niej to jest bardzo wcześnie i kazała powtórzyć wynik po dwóch dniach (czyli jutro). Co wy o tym myślicie? Mogę mieć jakieś nadzieje?
Ja bym się trzymała nadziei, bo co jak nie ona nas jeszcze przy zdrowych zmysłach trzyma :) jestem dobrej myśli i trzymam za Ciebie kciuki!!! Teraz to już musi być to!

Dzieki za otuchę Nnatka :)
Nie słyszałam o takiej zasadzie, ale skoro tak mówisz, to tak jest! ;-)
Dalej moje ciało jest "zwykłe". Nie mam nawet nadmiaru sluzu czy czestego chodzenia do toalety, ale ja jeszcze nie jestem w terminie @ wiec moze za duzo oczekuje. nie wiem sama.
dzisiaj mam takie zawroty głowy, silne - rzadko mi się to zdarza.
Albo przeziebiłam sie od corki, albo nie wiem co. Spałam w nocy z przerwami, ale wstałam o 10tej rano.... :rofl:
Jest na 100%, ja parę dni po owulacji piłam z koleżanką wino i tak mi w glowe strzeliło że masakra i nic złego się nie wydarzyło :)
Nadmiar sluzu u mnie pojawił się pod koniec 7tc. Przy pozytywnym teście nie miałam go prawie wcale. To nie jets wyznacznik.

Dzięki za otuchę ;* bardzo bym chciała, żeby tym razem się udało... niedługo urodziny narzeczonego, miał by wymarzony prezent akurat :) ten cykl jest jakiś dziwny i to dało mi trochę nadziei. Ale i tak szybciej niż można to się nie dowiem hahaha
A ile masz dni po owu
Witajcie dziewczyny
No pewnie, teraz powinna ładnie rosnąć, jeśli po dwóch dniach będzie ładny przyrost to tylko pogratulować :) na internecie są kalkulatory przyrostu bety. Można samemu sobie sprawdzic :)

A ile masz dni po owu
No pewnie, teraz powinna ładnie rosnąć, jeśli po dwóch dniach będzie ładny przyrost to tylko pogratulować :) na internecie są kalkulatory przyrostu bety. Można samemu sobie sprawdzic :)
Lejesz miód na moje serce, bo wszyscy piszą, że to mało i jest pewnie biochemiczna. Niby się już naczytałam na necie, że raczej nie ma szans i w 80% jestem na to przygotowana, ale wiesz jak jest. My tu wszystkie łapiemy się resztek szans

Lejesz miód na moje serce, bo wszyscy piszą, że to mało i jest pewnie biochemiczna. Niby się już naczytałam na necie, że raczej nie ma szans i w 80% jestem na to przygotowana, ale wiesz jak jest. My tu wszystkie łapiemy się resztek szans
Ja miałam jakiś cykl sztuczny i nie wiem za bardzo co z tą owulacją. Jestem trochę zielona jeszcze

reklama
Nie czytaj internetów :) postaraj się odprężyć i powtórzyć betę po dwóch dniach :)

Do góry