reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Super :) Niech teraz beta rośnie sobie. Powtórz badanie za kilka dni a stres nie pomaga :) Oby wszystko sie ułożylo. Liczba to tylko liczba, nie ma się co za wczasu nią sugerować - ważny jest przyrost a nie liczba :)

Mi się ciągle śni, że rodze dziewczynke, albo że chodzę z brzuchem i szukam szpitala - normalnie głowa szaleje. Nie robię sobie zbyt dużych nadziei, bo potem rozczarowanie jest okrutne. Nie wiem skad bierzecie siłę.

Mnie dziś pobolewa podbrzusze jak do okresu. Pewnie zapuka ciotka jak pójdę na noc do pracy albo w ciągu kilku dni.

reklama
A mi tam na testach nigdy nie wychodziła gruba druga krecha tylko jakieś bladziory :D.

Myślicie, że jak okres skrócił mi się do 2 dni krwawienia (wcześniej był 5-6 dni) to jest to jakiś objaw niepokojący? Przynajmniej cykle mi się unormowały do 26-28 dni.

Też tak macie, że traktujecie robienie testu jak rozrywkę? [emoji14] Ja to lubię tą adrenalinę a dopiero teraz mam okazję zrobić więcej testów bo w pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem, więc test był tylko w 30 i 33 dc.

Od rana mam uczucie większej wilgoci niż wcześniej. Wczoraj bolało mnie podbrzusze, podobnie do tego bólu którym miałam w owulacje ale ból był słabszy. Nawet bolało podczas przytulanek jak M wchodził głębiej jakby bolała mnie szyjka. Dziwne to było. Miałyście coś takiego?
Też dzisiaj uczucie wilgosci cały dzień aż pytałam do ubikacji zobaczyć co to. Ja dopiero 25 dc więc jeszcze trochę do okresu. Dzisiaj już takich boli aż nie odczuwalam tylko delikatne cmienie [emoji4] Ale chyba okres jednak przyjdzie bo PMS, a raczej moja wredna strona mocy dzisiaj już pokazują rożki. No tak bardzo dzisiaj mnie wszyscy wkurzaja, a najlepsze że chce mi się śmiać bo nie wiem dlaczego... [emoji16] Ale na okres zawsze tam mam [emoji4]

reklama
Do góry