reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
14.11 ost miesiaczka, cykle chyba 29 ciężko powiedzieć na 100% bo to drugi cykl po odstawieniu plastrów. Ale wcześniejszy taki był i owulacja była w okolicach 29.11 bo się śluz zgadzał chyba

Dopóki brązowe to powinno być Ok. Ale może warto isc do lekarza i w razie w dostac progesteron. Albo powtórzę betę jak się martwisz.

Dopóki brązowe to powinno być Ok. Ale może warto isc do lekarza i w razie w dostac progesteron. Albo powtórzę betę jak się martwisz.
Bete na pewno powtórzę i jak tylko odbiorę wyniki to będę dzwonić do ginekologa do którego chce się dostać (teraz chodzę na fundusz do takiej co nie chce u niej ciąży prowadzić bo to już babka na emeryturze i o ile wypisywanie anty jej wychodzi o tyle martwilabym się udać do niej z ciążą)
Sama już nie wiem co myśleć o tym wszystkim ;(
Najbardziej mnie ta beta zastanawia ale to się okaże jutro. Chociaż test sikany wyszedł mocniejszy więc jakiś przyrost jest

Bete na pewno powtórzę i jak tylko odbiorę wyniki to będę dzwonić do ginekologa do którego chce się dostać (teraz chodzę na fundusz do takiej co nie chce u niej ciąży prowadzić bo to już babka na emeryturze i o ile wypisywanie anty jej wychodzi o tyle martwilabym się udać do niej z ciążą)
Sama już nie wiem co myśleć o tym wszystkim ;(
Najbardziej mnie ta beta zastanawia ale to się okaże jutro. Chociaż test sikany wyszedł mocniejszy więc jakiś przyrost jest
Mała aktualizacja chyba jednak śluz jest różowy A nie brązowy ale dalej to nie krwawienie i nie ma żadnych nitek czerwonych tylko różowy śluz, chciałabym usnąć teraz i obudzić się rano, nienawidzę takiego czekania i niepewności:(

Ten negatywny test dzisiaj z rana mnie zdemotywował ale zauważyłam coś dziwnego.
@ nadal nie ma, nie boli mnie też brzuch jak zawsze przed nią, dodatkowo rozmawiając przez telefon z klientem... zasnęłam. Naprawdę, jak o tym pomyśle to brzmi śmiesznie, ale byłam dziś tak wyczerpana, że słuchając jak Pan przedstawia historię swojego życia, zamknęłam oczy i odpłynęłam, nigdy nie byłam tak wyczerpana, obudziła mnie spadająca głowa na klatkę piersiową.

Wyrzuciłam resztki surowego kurczaka do śmieci, przeleżały noc, rano postanowiłam je wyrzucić, otworzyłam szafkę z koszem i aż mi się cofnęło, w sekundę cały dom przeszedł tym smrodem- narzeczony niczego nie poczuł i bez słowa wyniósł śmieci.

Zastanawiam się nad betą..z drugiej strony @ powinna być dzisiaj, test bez cienia cienia, strata pieniędzy czy iść?

Wyciągnęłam test robiony rano, widzę cień cienia z cienia o cienistym cieniu ale jest, wiem, że wynik jest grubo po 5min, a nawet godzinach ale wróciła mi jakaś cząstka wiary! 🤗 Jutro wyskocze po jakiegoś sikańca, albo dla pewności 100% na betę.

reklama
Do góry