reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziewczyny ja się gubię w tych tygodniach i WGL, według aplikacji mam dzisiaj 4+1 I pokazuje że to 5 tydzień, ale beta wczoraj mi wyszła jak na 3 tydzień A nie 5 ;( już nic nie rozumiem jutro rano jadę znów na betę ale mam taki brązowy śluz i się martwię o co tu chodzi ;(
Oczywiście, że wyszła Ci na 3 tydzień , bo do krwi nie doliczają 2 tygodni .. Twoja ciąża przez lekarza będzie liczona od 1 dnia ostatniej miesiączki , nie od owulacji, zagnieżdżenia czy pozytywnego testu. Wszystko masz dobrze!

reklama
Dawaj zdjęcie
Wyciągnęłam test robiony rano, widzę cień cienia z cienia o cienistym cieniu ale jest, wiem, że wynik jest grubo po 5min, a nawet godzinach ale wróciła mi jakaś cząstka wiary! 🤗 Jutro wyskocze po jakiegoś sikańca, albo dla pewności 100% na betę.
Dawaj zdjęcie 😍😍😍

Którego
Dziewczyny ja się gubię w tych tygodniach i WGL, według aplikacji mam dzisiaj 4+1 I pokazuje że to 5 tydzień, ale beta wczoraj mi wyszła jak na 3 tydzień A nie 5 ;( już nic nie rozumiem jutro rano jadę znów na betę ale mam taki brązowy śluz i się martwię o co tu chodzi ;(
[/QUOTE
Kiedy miałaś ostatni okres?

Kiedy miałaś ostatni okres???
[/QUOTE
Kiedy miałaś ostatni okres?

Hej rzadko się odzywam ale nie daje mi spokoju pewna sytuacja . Miała któraś z Was tak że kilka dni przed miesiączka bolały piersi po czym przestały A miesiączka nadal się nie pojawiła?

reklama
Do góry