reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
mam ten list z CHB i wiem ze wy wpisujecie same dane GP(ostatnim razem bylam w przychodni po pieczatke)a teraz bym wpisala moze sama..ale ja nie wiem czy mam wpisac ta GP,ktora mam w przychodni czy ta ktora mam wpisana na karcie medycznej?
mysle ze nie zakrecilam za bardzo i wiecie o co chodzi

A ja listu nie dostalam. Ciekawe czy zmienili mi adres w ogole. Chyba musze zadzwonic i sie upewnic..zeby zonka nie bylo w przyszlym miesiacu..

wpisalam dane GP do ktorej chodze,adres i nr telefonu:)
ale lipe odwalilam bo mialam znaczek nakleic(zawsze tak robie dla pewnosci) i zapomnialam...i nawet Free post nie wpisalam...myslicie ze dojdzie?
ale adres zwrotny na kopercie napisa;lam :-D

Hejka Dziewczyny możecie mi napisać jak jest z medical card?? tzn żeby dostać jakie papierki , jaki jest limit dochodu tyg i z ilu miesięcy te dochody są brane pod uwage?? będę wdzięczna za odp bardzo , próbowalam sie przekopać przez te setki stron ale niestety brak cierpliwości:) i pewno bym szukała z tydz:)

reklama
Do góry