hej dziewczyny prosze powiedzcie jesli wiecie czy kobieta ktora starsila prace w 3 miesiacu ciazy moze ubiegac sie o o maternity benefit, wiem ze moze o job seekers allowance? czy ktoras z was byla bezrobotna i zaszla w ciaze i jesli tak to co otrzymalysice?
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
my dostaliśmy list z ChB z jakieś 3 tyg temu :-)
poszłam do GP i postawił pieczatki
i u nas też kilku lekarzy przyjmuje ale mimo to wszyscy stawiają pieczątki tego głównego
poszłam do GP i postawił pieczatki
i u nas też kilku lekarzy przyjmuje ale mimo to wszyscy stawiają pieczątki tego głównego
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
hej dziewczyny prosze powiedzcie jesli wiecie czy kobieta ktora starsila prace w 3 miesiacu ciazy moze ubiegac sie o o maternity benefit, wiem ze moze o job seekers allowance? czy ktoras z was byla bezrobotna i zaszla w ciaze i jesli tak to co otrzymalysice?
jagoda- ja bedac w 6 mc. zostalam zwolniona z pracy ( grupowe zwolnienie) i maternity dostalam tylko forme wypelnila mi jeszcze szefowa. Jezeli masz odpowiednia ilosc skladek to nie powinnas miec problemow. Najlepiej dowiesz sie w citizeninformation :-)
AsienkaM1986
mama Zuzi
Hej, składam wniosek o fis i tam jest napisane, że muszę do formy dołączyć Tax Credit Certyficate za obecny rok ale w tym roku mi nie wysłali, I nie wiem czy mogę wydrukowac bo mam on-line na stronie revenue czy musi byc oryginał.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
AsienkoM możesz wydrukować
AsienkaM1986
mama Zuzi
AsienkoM możesz wydrukować
Bo jest napisane , żeby dołączyc kopie p60, tax certificat i payslipy. A payslipy oryginalne??
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
My wszystko wysyłamy skserowane i zawsze jest ok
AsienkaM1986
mama Zuzi
Jagoda ale jeśli przepracowałaś cały poprzedni rok tzn 2011 to dostaniesz maternity.
reklama
]Jagoda ale jeśli przepracow
ałaś cały poprzedni rok tzn 2011 to dostaniesz maternity.
Asienka serio??? przepracowalam pare lat wstecz a skoncze w 3 miesicacu i przeczytalam ze kobieta musi pracowac do 16 tygodni prdzed data porodu...no ale wydaje mi sei to niepsrawiedliwe troche skoro pracowlaam iles tam lat i mnie zwalaniaja w 3.... Asia masz takie doswidczenie????
ps mamy dzieciaczki w takim samy wieku;-)
dzieki za odpowiedz
Podziel się: