reklama
znalazłam, gdyby ktos potrzebował wklejam linka
https://www.sspcrs.ie/ehic/e111page.jsp?lang=null
https://www.sspcrs.ie/ehic/e111page.jsp?lang=null
iggymama
kwietniowa mama"08
Dziewczyny może się orientujecie. Mąż pracuje na full time a Ja na part time ale casual czyli jak nie ma dla mnie pracy zostaje w domu czy dodatek JA casual itp mi się będzie należał?
Nigdy się nie starałam o nic z SW ale same wiecie- why not?
Ps.
Wiem ze najlepiej zapytać się u źródła, ale na razie pracuje, wiec szukam info tak w razie czego
Nigdy się nie starałam o nic z SW ale same wiecie- why not?
Ps.
Wiem ze najlepiej zapytać się u źródła, ale na razie pracuje, wiec szukam info tak w razie czego
lubiczanka
Fanka BB :)
a mozna to zrobic online?ja na tej stronie nic takiego nie znalazlam
Właśnie tak-kiedyś już nawet byłam na tej stronce,ale jeszcze nie mięliśmy umowy podpisanej to nie chciałam robić falstartu(jakkolwiek się to pisze)a teraz nie mogę znalezć:/
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Chyba trzeba się zarejestrować i potem taki pin przychodzi czy coś i dopiero wtedy można się zalogować i zmienić. Kiedyś ten pin przychodził z tax certyfikatem
aaaa...to juz wiem o czym mowiszja tez sie kiedys zarejestrowalam i rzeczywiscie dostalam taki PIN,tylko myslalam ze usluga jest ogolnie widoczna-chyba ze to nie na tej stronie,na ktorej patrzylam..
moniadan-te karty europejskie sa dla kazdego?w sensie ja tez moge taka zamowic?i co to jest-ubezpieczenie zdrowotne na cala EU czy jak?mozesz mi przyblizyc temat...?
moniadan-te karty europejskie sa dla kazdego?w sensie ja tez moge taka zamowic?i co to jest-ubezpieczenie zdrowotne na cala EU czy jak?mozesz mi przyblizyc temat...?
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Karty są dla każdego,nieważne czy masz Medical Card czy nieWypełniasz on-line te rubryczki i za jakieś 2 tygodnie przychodzą pocztąA jak działają?Jesteś w Polsce i chcesz z niej skorzystać...Korzystasz,ale musi to być nagły przypadek.Dziewczyny kiedyś pisały(sama z autopsji nie wiem,bo niedawno je wyrobiłam i nie korzystałam jeszcze),ze zawsze ,np.u dermatologa możesz powiedzieć,że małej nagle jakaś wysypka wyszła,albo inne takie:-)aaaa...to juz wiem o czym mowiszja tez sie kiedys zarejestrowalam i rzeczywiscie dostalam taki PIN,tylko myslalam ze usluga jest ogolnie widoczna-chyba ze to nie na tej stronie,na ktorej patrzylam..
reklama