reklama
ewelcia - tak,do najblizszego HC;z tego co wyczytalam na stronie moga chciec P60 dla potwierdzenia PPSa i tego ze mieszkasz w IE,ale nie wiem czy trzeba dolaczyc,czy dopiero jak sie upomna.Ja chyba im wysle,coby nie dosylac pozniej.Najwyzej odesla..
marcysia-mnie to sie pewnie i tak nie przyda,bo zapewne zmienimy auto zanim sie NCT skonczy:-)Ale jak pamietam,kupilismy samochod bez NCT i umawialismy sie telefonicznie, bez nr klienta czy czegos takiego..
marcysia-mnie to sie pewnie i tak nie przyda,bo zapewne zmienimy auto zanim sie NCT skonczy:-)Ale jak pamietam,kupilismy samochod bez NCT i umawialismy sie telefonicznie, bez nr klienta czy czegos takiego..
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
ewelcia jak pojdziesz z dzieckiem na pogotowie w pl z ta karta i powiesz ze cos sie mu dzieje ( nasciemniasz ze niewiesz co mu jest i takie tam ) to mysle ze powinno przejsc wkoncu to nagly przypadek
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Wiecie co?Właśnie mi się przypomniało,że moja znajoma też złożyła aplikację on-line na kartę europejską i nie starała się i nigdy nie miała Medical Card,więc co?
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
ewelcia z tego co pamietam ja tez wysylalam p60 lub payslipa( juz teraz nie pamietam ktory dokument) mojego meza wiec nie ma znaczenia kogo to bedzie
tichonku a ta twoje znajoma dostala karte??
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Ale oni tu mają taki burdel,że już nic mnie nie zdziwiewelcia z tego co pamietam ja tez wysylalam p60 lub payslipa( juz teraz nie pamietam ktory dokument) mojego meza wiec nie ma znaczenia kogo to bedzie
Tak jak pisalam,nie moglam w ogole wyslac aplikacji online.Moze cos sie zmienilo..Tam jest tak: Apply online if you already have either a medical card or a Drugs Payment Scheme (DPS) card - wiec moze ma to drugie?
biola
szczęsliwa mama
Tak jak pisalam,nie moglam w ogole wyslac aplikacji online.Moze cos sie zmienilo..Tam jest tak: Apply online if you already have either a medical card or a Drugs Payment Scheme (DPS) card - wiec moze ma to drugie?
Hej dziewczyny zeby dostac ta europejska karte i zlozyc aplikacje online trzeba miec MC lub Dps.ja mialalm DPS i bez problemu zalatwilam to online
reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Witam
Powiedzcie mi Dziewczynki czy ChB musi być na osobę pracującą?O ile dobrze pamiętamto FIS tak,ale czy np jeśli stracę pracę to mi zabiorą CHB?
Powiedzcie mi Dziewczynki czy ChB musi być na osobę pracującą?O ile dobrze pamiętamto FIS tak,ale czy np jeśli stracę pracę to mi zabiorą CHB?