reklama
Pisalam o tym na ogolnym ale wkleje jeszcze tutaj:
Kolega 10marca dostal list od pracodawcy ze nie ma dla niego pracy i potem zarejstrowal sie w socjalu,kazali przyniesc P60 z 2009r,poszedl do szefa i mu powiedzial,mialo byc na dzis.
Zamiast P60 dal mu P45,ale jakies inne-zolte,czyzby teraz byly inne?
I on teraz nie jest pewien czy jest zwolniony czy to P45 jest jakies inne tylko do SW?
Wiecie cos na ten temat?
Ja go nie widzialam tylko gadalam z nim.
Kolega 10marca dostal list od pracodawcy ze nie ma dla niego pracy i potem zarejstrowal sie w socjalu,kazali przyniesc P60 z 2009r,poszedl do szefa i mu powiedzial,mialo byc na dzis.
Zamiast P60 dal mu P45,ale jakies inne-zolte,czyzby teraz byly inne?
I on teraz nie jest pewien czy jest zwolniony czy to P45 jest jakies inne tylko do SW?
Wiecie cos na ten temat?
Ja go nie widzialam tylko gadalam z nim.
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
p 45 ma zdaje sie 3 kartki i kazda w innym kolorze jak sie nie myle rozowa biala i zolta.....ale moge sie mylic.....i to oznacza ze jest zwolniony.....zawsze p45 to zwolnienie.....moj A nie mial pracy od stycznia do marca a pracodawca nie dal mu p45 tylko p 60.....teraz pracuje 2-3 dni w tyg
anineczka
królowa mrówek :P
No właśnie.Ja dostałam żółtą z doczepioną różową.Pewnie białą zatrzymał sobie szef.
Tak wiec wszystko gra ewelcia.
Tak wiec wszystko gra ewelcia.
Ja tez dostalam 3 kartki...zolta,rozowa i zielona a on dostal tylko zolta i jakas inna-inny papier i inaczej napisane.
Porownywali z innym P45 i to calkiem inne jest.
No ale nic...Pauletta napisala na ogolnym ze ona tez takie P45 dostala.
A P60 i tak powinien mu dac
Porownywali z innym P45 i to calkiem inne jest.
No ale nic...Pauletta napisala na ogolnym ze ona tez takie P45 dostala.
A P60 i tak powinien mu dac
anineczka
ewelcia ja nie dostałam P60 bo szef mi mówił,że w zamian za P60 dostaję P45.
anineczka
ewelcia M mi pisze,że powinien dostac P60.Tak mu księgowa podpowiada.
A to,że ja nie dostałam to się nie dziwię,kolejne kłamstwo szefa
A to,że ja nie dostałam to się nie dziwię,kolejne kłamstwo szefa
reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Hej
pilnie potrzebuję linka do strony revenue,na której on-line mogę zmienić adres-pliiiissssssssssssssssss
pilnie potrzebuję linka do strony revenue,na której on-line mogę zmienić adres-pliiiissssssssssssssssss