reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

Iza,

no ba ! fajnie było ;) były robione zdjęcia to na pewno będziesz mogła sama zobaczyć ;) tak się dotlenilam w tym parku, że teraz bym sobie drzemkę ucięła ;)

moja córka była tak uprzejma, że kupę po wejściu do domu dopiero zrobiła :-D

reklama
Fakt, ja prawie zasnęłam w tramwaju - mały zresztą też. Pierwsze co to musiał się na chwilkę położyć po powrocie do domu :) Ale jak już odpoczął to pytał czy znowu idziemy dada bo mu się podobała zabawa z chłopakami :)

to chyba ten sosnowy lasek, bo my też wróciliśmy padnięci:tak: koniecznie trzeba to powtórzyć:-)
może zrobilibyśmy coś a la piknik np w myślęcinku, kocyki, jedzonko, piłki, paletki dla dzieci:tak: może na koniec sierpnia?

bardzo dobry pomysł!!!
i tez mi pasuje koniec sierpnia, bo wcześniej nie dam rady!

ja na zakończenie kupiłam młodemu loda, dzieki czemu dotrwał mi do domu... a na miejscu padł od razu ;-)

bardzo miło było sie spotkać!!

Ja też wróciłam padnięta i nawet udało mi się trochę pospać :tak: Oli zadowolona bardzo, już w samochodzie pytała mnie, kiedy znowu pojedziemy na spotkanie :-D Myślę, że powinnyśmy częściej się spotykać. Stwierdziłam, że ten plac zabaw jest całkiem fajny, bo dzieciaki mają dużą swobodę, a my nie musiałyśmy się martwić ciągle, że wbiegną na ulicę, bo do niej daleko, więc można było spokojnie sobie porozmawiać.

Własnie wróciłam, szybko wchodze a zdjęć brak?
Tez jestem dotleniona... Myślecinek - nie wiem dlaczego ale nie lubie tego miejsca :zawstydzona/y:

proszę bardzo DSC02110.jpgDSC02105.jpgDSC02106.jpg

wstawiac co macie swojego...

Reni...dzięki..... fajnie choc popatrzeć.... prosze jeszcze tylko o przedstawienie tej miłej pani o jasnych włosach na 2 zdjęciu :-)

reklama
Do góry