reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

Iza,

no ba ! fajnie było ;) były robione zdjęcia to na pewno będziesz mogła sama zobaczyć ;) tak się dotlenilam w tym parku, że teraz bym sobie drzemkę ucięła ;)

moja córka była tak uprzejma, że kupę po wejściu do domu dopiero zrobiła :-D

reklama
Fakt, ja prawie zasnęłam w tramwaju - mały zresztą też. Pierwsze co to musiał się na chwilkę położyć po powrocie do domu :) Ale jak już odpoczął to pytał czy znowu idziemy dada bo mu się podobała zabawa z chłopakami :)

to chyba ten sosnowy lasek, bo my też wróciliśmy padnięci:tak: koniecznie trzeba to powtórzyć:-)
może zrobilibyśmy coś a la piknik np w myślęcinku, kocyki, jedzonko, piłki, paletki dla dzieci:tak: może na koniec sierpnia?

bardzo dobry pomysł!!!
i tez mi pasuje koniec sierpnia, bo wcześniej nie dam rady!

ja na zakończenie kupiłam młodemu loda, dzieki czemu dotrwał mi do domu... a na miejscu padł od razu ;-)

bardzo miło było sie spotkać!!

Ja też wróciłam padnięta i nawet udało mi się trochę pospać :tak: Oli zadowolona bardzo, już w samochodzie pytała mnie, kiedy znowu pojedziemy na spotkanie :-D Myślę, że powinnyśmy częściej się spotykać. Stwierdziłam, że ten plac zabaw jest całkiem fajny, bo dzieciaki mają dużą swobodę, a my nie musiałyśmy się martwić ciągle, że wbiegną na ulicę, bo do niej daleko, więc można było spokojnie sobie porozmawiać.

Własnie wróciłam, szybko wchodze a zdjęć brak?
Tez jestem dotleniona... Myślecinek - nie wiem dlaczego ale nie lubie tego miejsca :zawstydzona/y:

proszę bardzo DSC02110.jpgDSC02105.jpgDSC02106.jpg

wstawiac co macie swojego...

Reni...dzięki..... fajnie choc popatrzeć.... prosze jeszcze tylko o przedstawienie tej miłej pani o jasnych włosach na 2 zdjęciu :-)

reklama
Do góry