reklama
Ja jeszcze nie zrzuciłam zdjęć z aparatu ale postaram się to jutro zrobić i coś wstawić.
Ja też bardzo lubię te nasze spotkanka i oczywiście jestem za spotkaniem pod koniec sierpnia. A kocyki to dobry pomysł bo przynajmniej wszystkie będziemy siedziały
Iza to nie Myślęcinek tylko Osiedle Leśne
Ja też bardzo lubię te nasze spotkanka i oczywiście jestem za spotkaniem pod koniec sierpnia. A kocyki to dobry pomysł bo przynajmniej wszystkie będziemy siedziały
Wiem, znam to miejsce.... chodziłam tam blisko do liceum i zawsze kazano nam w czynie społecznym sprzątać ten park, hehhe...
Pisałyście o kolejnym spotkaniu w Myślęcinku :-(
Iza, ja nie lubię tłumów w Myślęcinku, ale sama polana różopole dla gromadki rozbrykanych dzieciaczków i kilku kocyków jest OK, jest trawa, dużo miejsca i w miarę bezpiecznie.
hehe chyba, że zrobimy piknik w parku na leśnym i rozłożymy koce na tej górce, gdzie biegały dzieci
hehe chyba, że zrobimy piknik w parku na leśnym i rozłożymy koce na tej górce, gdzie biegały dzieci
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
JA JESTEM ZA!!!
juz wczoraj sie zastanawiałam czy wstawiac te zdjęcia, bo w sumie tylko my powinnysmy je ogladac...
juz wczoraj sie zastanawiałam czy wstawiac te zdjęcia, bo w sumie tylko my powinnysmy je ogladac...
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Przykro mi ze nas nie bylo :-(...ale weekendy zawsze rodzinnie zawalone,to na dzialce to nad morzem....mam nadzieje ze kolejne spotkanko bedzie mi pasowalo!!!
reklama
To tak jak u nas.... jak jesteśmy wszyscy to razem spędzamy te dni!ale weekendy zawsze rodzinnie zawalone,