reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

reklama
Ja jeszcze nie zrzuciłam zdjęć z aparatu ale postaram się to jutro zrobić i coś wstawić.

Ja też bardzo lubię te nasze spotkanka :) i oczywiście jestem za spotkaniem pod koniec sierpnia. A kocyki to dobry pomysł bo przynajmniej wszystkie będziemy siedziały :D

Iza to nie Myślęcinek tylko Osiedle Leśne :)

Iza, ja nie lubię tłumów w Myślęcinku, ale sama polana różopole dla gromadki rozbrykanych dzieciaczków i kilku kocyków jest OK, jest trawa, dużo miejsca i w miarę bezpiecznie.
hehe chyba, że zrobimy piknik w parku na leśnym i rozłożymy koce na tej górce, gdzie biegały dzieci :D

Dziewczyny, co myśłicie o zamknięciu wątku ze zdjęciami?
Mam trochę zdjęć, średniej jakości, z wczoraj i nie wiem czy tu wstawiać czy do galerii i poprosimy admina o zamknięcie?
Co Wy na to?

Widzę kochane,że się dobrze bawilyscie, no i dzieci również. Na koniec sierpnia to i ja się piszę poki co. O ile pozwolicie. :-)

Dobrze, to wstawiajmy wszystkie zdjęcia do wątku zdjęciowego i zamykamy go. Napisałam już do Bestyji. Przy okazji zapytałam co ze spotkaniami aktywnych mam.

Ostatnia edycja:
Przykro mi ze nas nie bylo :-(...ale weekendy zawsze rodzinnie zawalone,to na dzialce to nad morzem....mam nadzieje ze kolejne spotkanko bedzie mi pasowalo!!!

reklama
Do góry