reklama
Spotkanie samych mamusiek lub mamusiek z maluszkami czas zaplanować
A tak na poważnie to mi pasuje albo w weekend albo w poniedziałek, czwartek lub piątek przed południem. Tak jak pisałam mogę to zorganizować u siebie, chyba że wolicie jakąś kafejkę albo klub.
Termin to chyba początek października bo wrzesień i tak się za chwilkę kończy.
A tak na poważnie to mi pasuje albo w weekend albo w poniedziałek, czwartek lub piątek przed południem. Tak jak pisałam mogę to zorganizować u siebie, chyba że wolicie jakąś kafejkę albo klub.
Termin to chyba początek października bo wrzesień i tak się za chwilkę kończy.
A u mnie tylko weekendy wchodzą w rachubę, albo piątek po południu, bo w tygodniu pracuję, codziennie wracam o 16tej do domu i nie za bardzo mam czas, żeby się wyrwać z domu :-( bo od 19tej to już powoli się szykujemy do spania.
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
A jak cos ustalicie to postaram sie dostosowac ;-):-)...
Aby nas trochę zmobilizować to wrzucam konkretny termin spotkania 20.11 lub 27.11
Godzina albo 11:00 albo 15:00 A jeśli chodzi o miejsce to czekam na propozycje. Jak się nie uda znaleźć miejsca to zapraszam do mnie. Tak jak już kiedyś pisałam - jakoś się pomieścimy
Godzina albo 11:00 albo 15:00 A jeśli chodzi o miejsce to czekam na propozycje. Jak się nie uda znaleźć miejsca to zapraszam do mnie. Tak jak już kiedyś pisałam - jakoś się pomieścimy
reklama
Właśnie się dowiedziałam, że 19.11 mąż wyjeżdża na 3 dni więc chata wolna. Tak, że termin 20.11 jak najbardziej aktualny. Zapraszam chętne do spotkania do wpisywania się No i zdecydujcie, która godzina - bo mi w zasadzie wszystko jedno.